GeriSeyahat Evlerinin altından tabut çıktı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Evlerinin altından tabut çıktı

Evlerinin altından tabut çıktı

San Francisco'da yaşayan ve evinin yenileten Ericka Karner ve ailesi, işçilerin evi yenilerken bulduğu şeyi görünce şok oldular. Evin altında camdan yapılmış bir çocuk tabutu çıktı. Sonrasında yaşananlarsa oldukça ilginç…

İki yaşında olduğu ortaya çıkan çocuğun vücudunu camdan görmek mümkündü. Şok olan ve meraklanan aile bu küçük çocuğun kim olduğunu araştırmaya başladılar. Bir yıl sonra gerçekler ortaya çıktı. Evin altında bulunun tabut 19. yüzyıla aitti. Tabutun içi hava almadığından içindeki çocuğun vücudu hâlâ görülebiliyordu.

Evlerinin altından tabut çıktı


Evde yaşayan Ericka Karner hemen polisle irtibata geçti. Daha sonra da Garden Of Innocence ismindeki kimliği belirsiz çocukların cenaze törenlerini düzenleyen bir kuruluşla iletişim kurdu. Daha sonradan Ericka’nın evinin olduğu yerin 1930’lara kadar mezarlık olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Burada konutlar oluşturulmaya başlanınca da mezarlık başka bir yere taşınmıştı. Ancak çocuğun tabutu unutulmuştu.

Evlerinin altından tabut çıktı

Garden Of Innocence, çocuğa Miranda ismini verdi ve cenazesini başka bir yere taşıdı. Ancak yine de çocuğun kim olduğu bilinmiyordu ve araştırılmaya devam edildi. Yetkililerle irtibata geçildikten sonra çocuğun adının Edit Howard Cook olduğu ortaya çıktı. 13 Ekim 1876 tarihinde hayatını kaybetmişti.

Evlerinin altından tabut çıktı

Ayrıca Edith’in erkek kardeşinin torunu olan Peter Cook’un hayatta olduğu ortaya çıktı. Peter Cook, KPIX-TV’ye “Kendisinden hiç haberdar olmadığım bir akrabamın varlığını öğrendim.


En kötüsü de çocuğun üç yaşında vefat etmiş olması” dedi. Edith’in ölüm nedeni hâlâ anlaşılamadı. Salgın bir hastalıktan dolayı hayatını kaybettiğine inanılıyor.

Evlerinin altından tabut çıktı


Edith’in kimliği ortaya çıktıktan sonra Garden Of Innocence yetkilileri tabutunu gerçek bir mezarlığa taşıdı ve cenaze töreni düzenledi. Cenaze törenine Garden Of Innocence yetkilileri haricinde Peter Cook da katıldı.

False