GeriSeyahat Erken rezervasyonlar baÅŸladı! Bu fırsatları kaçırmayın...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Erken rezervasyonlar baÅŸladı! Bu fırsatları kaçırmayın...

Erken rezervasyonlar baÅŸladı! Bu fırsatları kaçırmayın...

Hürriyet Seyahat editörleri haftanın kaçırılmayacak seyahat fırsatlarını ve önemli haberlerini sizler için derledi. İşte detaylar...

Oksijeni bol maraton

İda Ultra Maraton, 1-2 Aralık tarihlerinde Kaz Dağları’nda üçüncü kez koşulacak. Yarış, 1 Aralık Cumartesi günü, 07.00’de Küçükkuyu’ya bağlı Yeşilyurt Köyü’nden başlayacak ve farklı uzunluklarda dört parkurda koşulacak. Edremit Belediyesi, Kutupayısı Doğa Sporları ve Turna.com sponsorluğunda düzenlenen maraton bölgenin tanıtımına da katkı sağlıyor. Detaylı bilgi için: www.idaultra.com.

Â

Erken rezervasyonlar başladı Bu fırsatları kaçırmayın...

Erken rezervasyonlar başladı

Setur, 2019 yaz sezonu için erken rezervasyon dönemini açtı. 19 Kasım’da başlayan kampanya, 10 Aralık’a kadar sürecek. Bu sürede, Türkiye’nin en iyi otellerinde sezon fiyatlarına göre yüzde 50’ye varan indirimle yaz tatili için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Seyahat tarihinden 72 saat öncesine kadar gerçekleşen iptallerde yüzde 100 para iadesi garantisi veriliyor. Bilgi için: setur.com.tr

Â

Erken rezervasyonlar başladı Bu fırsatları kaçırmayın...

Stressavar program

NG Afyon, yoğun çalışan profesyoneller için sunduğu ‘Corporate Wellness Sağlıklı Yaşam Programı’ ile çalışma hayatınızı daha keyifli hale getiriyor. Şirket yöneticileri ya da çalışanlarının sağlıklı bir yaşama kavuşabilmesi ve bunu yaşam tarzı haline dönüştürebilmeleri için geliştirilen wellness uygulamaları, spor etkinlikleri, termal aktiviteler ve sağlıklı beslenme programlarından oluşan bir sağlıklı yaşam programı... Detaylı bilgi için: nghotels.com.tr

Â

Erken rezervasyonlar başladı Bu fırsatları kaçırmayın...

Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) pist kullanım kuralları

Başkalarına saygı

Kayak ve snowboard sporcusu, Başkalarını tehlikeye atmayacak ve yaralanmalara sebep olmayacak şekilde davranmalıdır.

Hız kontrolü ve kayma şekli

Kayak ve snowboard sporcusu, kontrollü hareket etmeli, hızını ve kayma şeklini kişisel kabiliyet, zemin, kalabalık, kar ve hava durumlarına göre ayarlamalıdır.

Yol seçimi

Arkadan gelen kayak ve snowboard sporcusu, yolunu öndekileri tehlikeye atmayacak şekilde seçmelidir.

Geçme

Kayak ve snowboard sporcusu, önündekileri geçtiği şahsın bilinçli-bilinçsiz hareketlerine yetecek alan bırakacak şekilde; yukarı, aşağı, sol veya sağ taraflardan geçebilir.

Piste giriş çıkış ve tırmanma

İşaretli bir piste giren, durduktan sonra tekrar kaymaya başlayan veya pistte yukarı doğru hareketlenen bir kayak ve snowboard’cu, yukarı ve aşağı yönlere bakarak, hareketleriyle kimseyi tehlikeye atmayacağına emin olmalıdır.

Pistte durma

Kesinlikle gerekli olmadığı sürece kayak veya snowboard sporcusu pistin görüş mesafesi sınırlı veya dar yerlerinde durmamalıdır. Böyle bir noktaya düşerse en kısa sürede pist dışına çıkmalıdır.

Ä°ÅŸaret ve levhalar

Kayak ve snowboard’cular tüm işaretlere uymalıdır.

Yürüyerek tırmanma ve inme

Pistte yukarı veya aşağı yürüyen kayak ve snowboard’cu pist kenarını kullanmalıdır.

Yardım

Kaza durumlarında yardım her kayak ve snowboard’cunun görevidir.

Kimlik

Kaza durumunda kayakçı, snowboard’cu veya şahit herkes, sorumlu olsun olmasın, isim ve adres bilgilerini birbirlerine vermelidir.

Â

Erken rezervasyonlar başladı Bu fırsatları kaçırmayın...

False