En güzel karne hediyesi

Karadeniz yaylalarının güzelliği ve yeşilliklerle kaplı dağlarının görkeminde kışın tüm yorgunluğunu atmaya ne dersiniz? Dağları, yaylaları, vadileri ve deli akan dereleriyle Karadeniz, ruhunuzu dinlendirirken vücudunuzu canlandıracak. Doğusundan batısına kadar keşfedeceğiniz en ucuz tatil fırsatlarını sizler için derledik. Seçenek çok...

Haberin Devamı

Yeşil Karadeniz ve Batum turu

Trabzon, Rize ve Batum’un muhteşem güzelliğini keşfedeceğiniz tur, Samsun’dan başlıyor. Burada unutamayacağınız kültürel bir geziye çıkacaksınız. Bandırma Vapuru, Atatürk Anıtı, Amazon Müzesi gezeceğiniz yerlerden bazıları... Sonra ise sırasıyla Giresun, Trabzon, Rize ve Batum’un tüm güzelliklerini göreceksiniz. ‘Yaylaların Sultanı’ Ayder Yaylası’nda bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etmeyin.  Jolly Tur, 12-17 Haziran. Fiyatı: 715 TL. (444 0 644)

En güzel karne hediyesi

Sinop, Kastamonu ve Safranbolu turu

Cenneti Sarıkum, Erfelek, Arastacılar Çarşısı, Köprülü Cami, Güneş Saati, Semerciler Çarşısı, Manifaturacılar Çarşısı, Demirciler Çarşısı, Bakırcılar Çarşısı, Hasan Paşa Türbesi ve Şerife Bacı Anıtı göreceğiniz yerlerden bazıları... Mng Turizm, 11-14 Haziran. Fiyatı: 650 TL. (444 2 000)

Haberin Devamı

En güzel karne hediyesi

Klasik Karadeniz turu

Hem tarihi hem de yayla dolu bir gezi olsun istiyorsanız bu tur tam size göre... Amasya’dan başlayacağınız tur önce kültür gezilerini içeriyor. Rize’ye kadar Atatürk Köşkü, Ayasofya Camii, Uzungöl, Gök Medrese, Arkeoloji Müzesi göreceğiniz yerlerden birkaçı... Asıl macera Rize’de başlayacak. Önce Fırtına Vadisi’nde yeşilliğin içinde, dere kenarında unutamayacağınız bir öğle yemeği yiyeceksiniz, sonra ise Ayder’de rafting sizi bekliyor olacak. Coral Travel, 15-22 Haziran. Fiyatı: 700 TL. (444 0 684)

En güzel karne hediyesi

Batum’suz Karadeniz turu

Tur içinde barındırdığı ekstra turlarla çok güzel eğlence sunuyor. Sinop’tan yola çıkıp sırasıyla Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon’u gezerek Rize’ye geleceksiniz. Tüm adrenalin burada başlıyor. Önce Fırtına Vadisi, Ayder Yaylası, Galer Düzü, Kalegon, Gelintülü Şelalesi’ni gezeceksiniz. Sonra ise Çamlıhemşin Doğa Rafting Kulübü’nde rafting yapıp yeşilliğin içinde eğlenirken doğa yürüyüşüyle yenileneceksiniz.
Etstur, 19-25 Haziran. Fiyatı: 690 TL. (444 0 387)

Haberin Devamı

En güzel karne hediyesi

Safranbolu, Amasra turu

Safranbolu evlerinin tarihi çok eskilere dayanıyor. Kışın tüm yorgunluğunu atmak için burası oldukça ideal. Turun ilk gününde Abant Gölü, Safranbolu, Hıdırlık Tepesi, Kaymakamlar Konağı, Cinci Han, Yemeniciler Arastası, Köprülü Mehmet Paşa Camii’ni, ikinci gün ise Yörük Köyü, Sipahioğlu Konağı, Amasra Müzesi ve Kemere Köprüsü’nü gezeceksiniz. Anı Tour, 11-12 Haziran. Fiyatı: 190 TL. (444 0 264)

Yazarın Tüm Yazıları