GeriSeyahat En güzel Anneler Günü hediyesi 2016
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
En güzel Anneler Günü hediyesi 2016

En güzel Anneler Günü hediyesi 2016

Sizin anneniz de benim gibi bir seyahat tutkunu mu? Öyleyse onun da çok beğeneceği en güzel Anneler Günü hediyesi, keşfedeceği yepyeni bir rota olabilir.

Peki Anneler Günü için bu rotayı daha da keyifli ve unutulmaz kılacak bir deneyime ne dersiniz? Beni cezbeden bu dört öneriden biri, annenizin ayaklarını yerden kesebilir.

Isparta’da lavanta tarlasında 

Seyahat demek güzel fotoğraf demek. Bazen sadece fotoğraf çekmek için gidilecek yerler olduğuna inanan bir anneniz varsa gelin ona bir sürpriz yapın ve birlikte Isparta’ya yol alın.

En güzel Anneler Günü hediyesi 2016

 Haziran sonu göz kamaştırıcı eflatun rengi ve hafif bir esintiyle sizi buram buram saracak lavantanın kokusuna kavuşabilirsiniz. Bırakın lavanta tarlaları arasında birbirinden güzel kareler çeksin, siz de kendisine konu mankeni olun.

En güzel Anneler Günü hediyesi 2016

Kapadokya’da gündoğumu

‘Anneler erken kalkar’ prensibi sizin anneniz için de geçerli mi? Ama bu sefer erken kalktığında onu bir maceraya sürükleyebilirsiniz.

Yurt içi turlarını karşılaştırın

Kapadokya’nın büyüsünü gündoğumunda balonda karşılamak gibisi yok. Heyecan daha balonların ateşlenerek şişirilmesini izlerken başlıyor. Sepete yerleşip yerden göğe yükselmek oldukça etkileyeci. Yaklaşık bir saatlik bu deneyim annenizin hafızasına kazınacak.

En güzel Anneler Günü hediyesi 2016

Tayland mutfağını keşfedin

Anneniz hem gezmeye hem de yemek yapmaya meraklıysa, gastronomi odaklı bir seyahat gibisi yok. Tatlı fesleğenden bezelyeye benzer patlıcanlara kadar Tayland mutfağını keşfetmek çok farklı bir deneyim olacak. İster birlikte, ister kendisine özel planlayacağınız seyahati ‘Blue Elephant’ gibi köklü bir restoranın açtığı günlük kurslarla anneniz hem farklı bir perspektif kazanıp hem de mutfaktaki becerilerine bir yenisini ekleyebilir.

En güzel Anneler Günü hediyesi 2016

Denizyıldızlarıyla buluşma

Sualtını ve farklı kültürleri seven bir anne için Tanzanya’nın incisi Zanzibar’ı keşfetmek harika bir fikir olabilir. Güneyinde pembe yunuslarla yüzüp, unutulmaz dalışlar da yapabileceğiniz adanın annenize bir de sürprizi var. Medcezir zamanlarında sabah sizi karşılayan Hint Okyanusu, öğleden sonra çekilmeye karar verince, sualtında gördüğünüz kimi deniz canlılarına, sular çekildiğinde dokunmanız da mümkün. 

False