GeriSeyahat Bir otel, çok tatil
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bir otel, çok tatil

Bir otel, çok tatil

Saklıkent’e, Kekova’ya, Kalkan’a tekne ve dalış turları, Meis Adası gezi turu, Xanthos, Letoon, Tlos gibi antik yerleşim yerleri, Akdeniz’in en güzel plajları ve kasabaları… Bir tatille birçok güzelliği bir arada yaşamayı mümkün kılan Soothe Hotel Kalkan, baştan aşağı yenilenen haliyle hem çocuklar hem de yetişkinler için birçok olanağı bir arada sunuyor.

Bir yanda turkuvaz rengi deniz, eşsiz kumsallar ve rengârenk doğa, diğer yanda Akdeniz’in en güzel kasabaları, antik şehirleri... Bu coğrafyada deneyimleyecek ve görecek çok şey var. Antalya Kalkan’daki Kalamar Koyu’nda hizmet veren Soothe Hotel, sadece konfor ve konumuyla değil sunduğu tatil çeşitliliği ile de öne çıkıyor. İşte bu otelde konaklayarak yapabileceklerinizden bazıları:

Eşen Nehri’nde kano yarışlarına katılabilir, çamur banyosu yaptıktan sonra, Patara sahilinde yüzmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kaş-Elmalı arasındaki Kıbrıs Kanyonu’nun doğal havuzlarında profesyonel tırmanma ekipmanları ile bütün gününüzü geçirebilirsiniz. Ancak bu tur yükseklik korkusu olanlara uygun değil.

Kekova Üçağız’ın en güzel koylarında yer alan Batıkşehir’in ardından da Kaleköy’ün eşsiz tarihine tanıklık edip Korsanlar Mağarası’na girin. Güneş, deniz ve bot turu keyfi de cabası.

Bir otel, çok tatil



Xsantos Antik Kenti’ni gezip Saklıkent Kanyonu’nda serinledikten sonra Yakapark’da öğle yemeği yiyip, Kaş’taki Kaya Mezarları’nı ziyaret edin.

Soothe Hotel, yamaç paraşütü yapma imkânı da tanıyor. Toplamda bir buçuk saat süren heyecanlı yolculuğun 30-40 dakikası yaklaşık 110 metre yükseklikte geçiyor. Havadayken fotoğraf ve video çektirebilirsiniz.

Yunanistan’ın Meis Adası’na Kaş’tan gidebilirsiniz ancak vize gerekiyor. Bu küçük ve güzel adada lezzetli yemekler yiyebilir, Mavi Mağara’yı ziyaret edip kumsal turu yapabilirsiniz.

İki saati ata binme ile geçen üç saatlik bir turla, Patara Plajı’nı at sırtında keşfedin. Seviyeniz ister başlangıç isterse de ileri olsun, sabah erken ya da günbatımı seçenekleriyle unutulmaz bir deneyim sizi bekliyor. Aynı turu ATV ile de yapmak mümkün.
m Sabahın erken saatlerinde ya da öğleden sonra derin sularda veya resiflerde balık avlayabilir, yüzebilir, yakaladığınız balıkları pişirip servis edebilirsiniz.

Her gün sabah ve öğleden sonra düzenlenen dalış turları hem yeni başlayanlar hem de deneyimli dalgıçlar için uygun.

Bir otel, çok tatil


Yenilenmiş haliyle güzelliklerin kalbinde

Kalkan’daki ana yat limanının hemen yakınında hizmet veren Soothe Hotel, denize 200 metre mesafede ve 70 odaya sahip. Otelin bu yıl süprizlerle dolu olduğunun altını çizen Satış Müdürü İbrahim Sert “Sezona iddialı giriyoruz. En büyük süprizleri aile olarak otelimizi tercih edenler yaşayacak. Ayrıca spor salonumuz ve çocuk parkımız da çok daha iddialı. Kalabalık ailelerin eğlenceli zamanlar geçirebileceği yeni alanlar oluşturduk. Minik misafirlerimiz bizim için çok değerli” diyor.

Bir otel, çok tatil


False