GeriSeyahat Bayramın en avantajlı turları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bayramın en avantajlı turları

Bayramın en avantajlı turları

Dokuz günlük tatil başlamak üzere... Oteller doldu, turlarda yer kalmadı. Sizin için bayramda hem tatil yapmak hem de yeni yerler keşfetmek isteyenler için son dakika turlarını derledik. İster yurtiçinde Ege’nin saklı köylerini keşfe çıkın, isterseniz yurtdışında deniz, kum ve güneşin tadını çıkarın...

Sessiz ve huzurlu
Foça, Çeşme ve Alaçatı turu

Ege Bölgesi’nin geçmişten bugüne kadar bozulmadan gelen, eski dokusunu koruyan nadir yerlerinden Eski Foça... Sessiz ve huzurlu bir bayram tatili için ideal. Taş evlerin önünden geçip daracık sokaklarda yürümek bile insana huzur veriyor. Tur programında Foça’da tekne turu ve Alaçatı gezisi var. Ayrıca Bademler Köyü, Seferihisar, Sığacık ve Urla görülecek yerlerden.
20-23 Ağustos. İki kişi: 1130 TL (tatilbudur.com).

Bayramın en avantajlı turları



Bolca yeşillik ve temiz hava
Doğu Karadeniz turu

Karadeniz’in yaylalarının güzelliğini, yeşilliklerle kaplı dağlarının görkemini hâlâ görmediyseniz bu bayram tatili iyi bir fırsat. Ruhunuzu dinlendirirken vücudunuz da canlanacak. Tur Rize’den başlıyor. İlk durak Fırtına Vadisi. Sonrası Palovit Şelalesi, Zil Kale... Turun asıl amacı ise yaylalar. Kunts, Sal, Pokut, Tatskeri, Avusor ve Ayder göreceğiniz yaylalardan sadece birkaçı...
20-26 Ağustos. Kişi başı: 1940 TL (bukla.com).

Bayramın en avantajlı turları



Renkli dünya
Hindistan turu

Dünyanın en renkli ve en derin kültüre sahip ülkelerinden Hindistan... Bu bayram biraz uzaklara gitmek istiyorsanız iyi bir tercih. Tur vizeli ama pek uğraşmıyorsunuz. Evraklarınızı hazırladığınızda bir günde vize çıkıyor. Önemli olan konsolosluktan sıra alabilmek. Gezilecek yerler arasında Delhi, Agra, Tac Mahal, Jaipur ve Amber Kalesi bulunuyor.
21-28 Ağustos. İki kişi: 16.300 TL (turaturizm.com.tr).

Bayramın en avantajlı turları



Komşu’da mavi yolculuk
Yunan adaları turu

Bu bayram tatilinde gemi turuna çıkmaya ne dersiniz? ETS gemisi Çeşme’den yola çıkacaksınız. Tur vizesiz. Birbirinden güzel konaklama alanları sunan iç, dış veya balkonlu 400 kabine sahip gemi oldukça konforlu. Siros, Mikonos, Santorini ve Atina gezilecek yerlerden... 19-23 Ağustos. İki kişi: 4.764 TL (etstur.com)

Bayramın en avantajlı turları



Kültür gezisi isteyenlere
Kapadokya turu

Türkiye’nin en çok turist çeken yerlerinden Kapadokya. Kültür ağırlıklı bir bayram tatili planlıyorsanız Göreme, Ürgüp ve Avanos bölgeleri aradığınız her şeyi size sunacak. Çarıklı Kilise, Kızlar Manastırı, Tokalı Kilise ve Güvercinlik Vadisi gezilecek yerlerden... Ayrıca Kapadokya’nın olmazsa olmazı balon turu yapmadan da sakın dönmeyin. 21-23 Ağustos. Kişi başı: 899 TL (prontotour.com).

Bayramın en avantajlı turları



Kalabalıktan uzak
Ege’nin saklı köyleri turu

Daha önce görmediğiniz güzellikte sahil kasabalarından geçecek, balıkçı köylerinde dinlenecek, tarihi evleri içinden ziyaret edecek, taş sokaklarıyla ünlü köylerin sokaklarında kaybolacaksınız. Gezeceğiniz yerler arasında Bademler, Sığacık, Şirince, Söke ve Doğanbey köyleri bulunuyor. 21-25 Ağustos. İki kişi iki gece: 1198 TL (jollytur.com).

Bayramın en avantajlı turları




Ressamların izinde...
Marsilya ve Provence turu

Birinci gün Marsilya şehir turu yapacaksınız. İkinci gün ise Van Gogh’un hayatı ve sanatında önemli bir yere sahip olan Arles’i keşfe çıkacaksınız. Üçün gün ise ünlü ressam Paul Cezanne’ın hayatı boyunca yaşadığı yer olan Aix-en-Provence’ın muhteşem atmosferi sizi içine alacak. 20-23 Ağustos. İki kişi: 9200 TL (setur.com.tr).

Bayramın en avantajlı turları



Film seti tadında
Dubrovnik turu

Deniz, kum, güneş ve kültür gezilerinin bir arada olduğu bir seçenek arıyorsanız burası tam size göre. ‘Adriyatik’in İncisi’ olarak nitelenen Dubrovnik, film seti gibi... Özenle korunmuş tarihi merkezi, surları, plajları ve neşe dolu sokaklarıyla size iyi gelecek. Francis Manastırı, Rector Sarayı, Onofrio Çeşmesi, Orlando Heykeli ve şehir kapıları gibi birçok önemli yapıyı göreceksiniz.
20-25 Ağustos. İki kişi: 6.900 TL (coraltatil.com).

Bayramın en avantajlı turları


False