GeriBayram Önerileri Bayramda tatile nereye gitmeli?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bayramda tatile nereye gitmeli?

Bayramda tatile nereye gitmeli?

Bu sene Ramazan Bayramı tatili kaç gün diye takvimlere bakanlar biraz üzüldüler. Sadece 3 gün olan tatil süresinde yapılacak şeyler çok ama vakit yoksa, sizler için en güzel bayram tatili rotalarını çıkardık. Türkiye’nin cennet köşelerinin dört bir yanına ya da Avrupa’nın en güzel şehirlerine yapılacak turlarla bu bayram da tatilsiz geçmesin, bayramın tadı doyasıya çıksın diye hazırladığımız listemize göz atmak isterseniz aşağıdaki satırları okuyabilirsiniz. Üstelik hepsi yakala.co üyelerine özel indirimlerle…

Doğa, Deniz ve Tarihi Bir Arada Sevenlere: Gizemli Likya Turu!

Bu bayram, Işık Halkı’nın diyarlarına gizemli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Dalyan, Gökova, Azmak Çayı, Aşıklar Yolu, Akyaka, Fethiye, Kelebekler Vadisi, Kayaköy, Ölüdeniz, Belcekız, Kaş, Kalkan, Kaputaş Plajı, Patara, Xantos, Saklıkent, Yakapark, Tlos Antik Kenti, 12 Adalar Tekne Turu, Kleoparta Hamamı, Katrancı Adası, Cennet Koyu, Göcek, Dalyan, İztuzu, Şirince hepsi bu turda bir arada!

İster bir başınıza isterseniz sevdiklerinizle birlikte, hiç bitmesin isteyeceğiniz bir bayram tatili geçirmek istiyorsan bu teklifi kaçırmayın.

Bayramda tatile nereye gitmeli

Bayramda tatile nereye gitmeli

Bayramda Ege’ye Kaçmak İsteyenlere: Alaçatı, Çeşme, Ilıca, Efes, Şirince, Meryem Ana, Pamukkale Turu!

Antik çağın günümüze kadar ulaşan paha biçilemez eserleri, tarihi evler, geçmiş kokan sokaklar, Ege’nin bakmaya doyulmayacak doğal güzellikleri... Hepsi bu turun içinde!

Siz de bu turda yer almaya, Ege’yi ve Pamukkale’yi yerinde hissetmeye ve bu cennet bölgeyi keşfetmeye varım diyorsanız bu linke tıklayabilirsiniz.

Bayramda tatile nereye gitmeli

Bayramda tatile nereye gitmeli

Güneşin En Son Batırmak İsteyenlere: Bozcaada, Assos, Ayvalık ve Kaz Dağları!

Bu bayramda Kuzey Ege’yi keşfetmek isteyenler, tarihi Rum evlerinin bulunduğu nostaljik sokaklarında kaybolmak isteyenler, denizin ve güneşin de tadını çıkarmak isteyenler, hakiki zeytinyağlarının yapılışını görmek ve sevdiklerine hediye olarak getirmek isteyenler, Assos’ta mitolojik efsaneleri hissetmek ve bol bol fotoğraf çekmek isteyenler için tıklanacak link burada!

Bayramda tatile nereye gitmeli

Karadeniz Bulutlarının Arasında Kaybolmak İsteyenlere: Karadeniz Rüzgarı ve Batum Turu!

Karadeniz bulutların ardına saklı cennet…

Yüzü kapatılmış gelin edasındadır hep; vermezsen yüz görümlülüğünü açmaz yüzünü kaldırmaz sis bulutlarını. Mutluysa açar yaylalarının, göllerinin, dağlarının kollarını sınırsızca günlük güneşlik sarılır sana. Denk gelirsen hırçınlığına yağar deli gibi yağmurlar, kudurur denizler, yıkılır dağlar yollara. Ama yine de kucaklar bırakmaz bağrına basar Karadeniz. Fazla söze gerek de bırakmaz bazen. O halde çantalarınız hazırsa Doğu Karadeniz’e yola çıkıyor, gitmişken de Batum’a uğramadan dönmüyoruz.

Bayramda tatile nereye gitmeli

Güzel Atların Diyarına Yolculuk Yapmak İsteyenlere: Kapadokya Turu!

Bu bayram, tüm dünyayı kendine hayran bırakan sihirli bir coğrafyada, büyülü bir tura davetlisiniz.

Masallardan çıkmışçasına güzel ve etkiletici doğal yapıları olan peri bacaları arasında kendinizi bu dünyada hissetmeyeceğiniz kesin! Jeolojik dönemlerden bize kalan bu harika doğal mirası Türkiye’de yaşarken görmemek de olmaz! Çeşitli filmler ve belgesellerin özel konusu olan bu büyülü dünyayı yakından tanımak için yerinizi ayırmak için bu linke tıklayabilirsiniz.

Bayramda tatile nereye gitmeli

Ege’nin Saklı Köylerini Keşfetmek İsteyenlere: Ege’nin Saklı Köyleri ve Lezzetleri Turu!

Bu bayram, Ege’nin eşsiz güzelliklerini keşfederken, yöresel yemeklerini de tadabilirsiniz. Olağanüstü tarihi evler, nostaljik sokaklar, tarihi eserler, tertemiz bir hava, inanılmaz lezzetler ve pek çok dahası... Ege'nin gizli kalmış ve henüz daha hashtag'i milyonları aşmamış köylerinin büyüsüne kapılmak için bu linke tıklayabilirsiniz.

Bayramda tatile nereye gitmeli

Bayramda tatile nereye gitmeli

Bayramda Komşu Ziyaretine Çıkmak İsteyenlere: Halkidiki-Selanik-Kavala-Thassos Turu!

Turkuaz deniz, muhteşem kumsallar... Burası Yunanistan’ın Maldivleri Halkidiki!

Büyük büyük binalar ile örülmemiş sahilleri, mavinin ve yeşilin büyüleyici dansını sergileyen doğası ile Halkidiki, unutulmaz hatıraların yeri oluyor. Her tatile damgasını vuruyor. Buraya maviye ve yeşile doymak ama Kavala ve Selanik’e de aşık olmadan dönmek istemeyenleri şu linke alıyoruz.

Bayramda tatile nereye gitmeli

Bayramda tatile nereye gitmeli

Avrupa’nın 3 Güzellerine Misafir Olmak İsteyenlere: Budapeşte, Prag, Viyana Turu!

Avrupa’da 3 güzeller olarak adlandırılan muhteşem şehirler, bayramda da, bu turda bir arada…

Şimdi, bu bayramda Avrupa’nın ortasında olmaya ve unutulmaz tatta anılarla muhteşem bir yurt dışı tatili yaşamaya ne dersiniz? Evet dediğinizi duyar gibi olduk ve linki buraya bıraktık

Bayramda tatile nereye gitmeli

Bayramda tatile nereye gitmeli

Güneye İnmek İsteyenlere: Ankara’dan Hareketle Olympos, Çıralı, Adrasan Turu!

Belki de sizin için “yolda güneş yükseliyordu, güneye giderken demek” bu bayrama kısmet olmuştur. O zaman Ankara’dakilere muhteşem bir tur önerimiz var. Özgür Olympos’u, Çıralı’yı ve Adrasan’ı keşfetmek! Doğa ile iç içe olacağınız, huzuru ve özgürlüğü sonuna kadar hissedeceğiniz bu turda; eğlenceler, doğa sporları, kültürel geziler ve asla bitmeyen tarih bir arada. Bu turun yolcuları arasında yer almak için tıklamanız gereken link de burada!

Bayramda tatile nereye gitmeli


Bayramda tatile nereye gitmeli
















False