GeriSeyahat Barselona'yı bir de böyle gezin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Barselona'yı bir de böyle gezin

Barselona'yı bir de böyle gezin

Gaudi'nin eserleri, Montjuic tepesi, yat limanı ve daha fazlası... Yola "Öncelikleriniz önemli, seçimleriniz bizlerle hayat bulsun ve tatiliniz aklınızda kalsın" diyerek, İspanya’yı keşfe çıkmak isteyenlere bambaşka bir deneyim imkanı...

Pelin Akkuş ve Onur Akkuş kardeşlerin kurduğu Olaspain, programları tek düze olan, kalabalık gruplarla şehir merkezine uzak otellerde konaklamaktan sıkılan misafirlere farklı bir alternatif oluşturuyor.

Barselonayı bir de böyle gezin

Bilinen tur alışkanlıklarını arkalarında bıraktıklarını söyleyen Pelin Akkuş, “Yetişme telaşı yaşamadan, sınırlı zamanda çok şey gören ama aslında göremeden  kentlerden uzaklaşan, hem aklı hem de kalbi kentte kalan ve bir daha gelmem gerek diyenler için buradayız. İstedik ki gittiğiniz kentlerde evinizde hissedin, arkadaşınızla gezermişçesine  yerel havayı tadın. Koşuşturmayın ve özel hissedin. Ayrıca tatları, sokakları, tarihi, farklı aktiviteleri doyasıya yaşayın. İşte bu noktada Olaspain farklılığını hissettirmek için buradayız” diyor.

Barselonayı bir de böyle gezin

İspanya’da Madrid, Barcelona, Valencia gibi önemli şehirlerin yanı sıra başta İbiza olmak üzere en güzel adalara da özel turlar düzenleyen organizasyon, kurduğu internet sitesiyle de takipçileriyle sürekli iletişim halinde kalıyor.

False