GeriSeyahat Bağdat Caddesi'nde popülerliğini kaybetmeyen 5 mekan
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Bağdat Caddesi'nde popülerliğini kaybetmeyen 5 mekan

Bağdat Caddesi'nde popülerliğini kaybetmeyen 5 mekan

Anadolu yakasının uğrak noktası Bağdat Caddesi'nde keyifli vakit geçirebileceğiniz bu 5 mekanı mutlaka not edin...

Bağdat caddesi ve Sahilyolu kalitesiyle her daim popüler olan ve sakinliğiyle hafta sonları bolca vakit geçirilen güzide lokasyonlardan biri. Upuzun caddede özellikle hafta sonları pek çok mekanda yer bulmak adeta imkansız hale geliyor. Birbirinden kaliteli cafe, restoran ve barlara sahip olan caddede her tarza göre bir yer bulmak mümkün.

İşte caddede popülerliğini kaybetmeyen mekanlar;

1. Cadde Cafe

Menüsünde 100'den fazla lezzet barındıran Cadde Cafe hem popüler konumu hem de yıllardır koruduğu hizmet kalitesi ile caddenin gediklilerinden. Güler yüzlü ve hızlı servis anlayışlarıyla çok sayıda müşterisi bulunan mekan dünya mutfağından birçok lezzeti menüsünde barındırıyor. Mini burgerleri ve lezzeti limonataları ise mekanın en beğenilen ürünleri arasında yer alıyor. Yeni dekorasyonuyla Cadde Cafe hiç olmadığı kadar keyifli.

2. Daily Dana Burger & Steak

Caddenin en iyi hamburgercilerinden biri olan Daily Dana, doyurucu porsiyonları ve içerisinde yer alan açık mutfağı ile ziyaretçilerine adeta ziyafet çekiyor. Hellimli fıstıklı sucuk ve gerçek etten yapılmış sosisleri mutlaka denemeniz gereken mekanda köfte ve steak burger de gayet başarılı yemekler arasında gösteriliyor. Özellikle hafta sonları kalabalık olan mekan müzikleriyle de gençlerin buluşma noktalarından biri haline gelmiş.

3. Cookshop

Her şubesinde aynı kaliteyi sürdüren cafelerden biri olan Cookshop özellikle hafta sonu kahvaltı için en çok tercih edilen mekanların başında geliyor. Risottodan pizzaya çorbadan sandviç çeşitlerine kadar oldukça zengin bir menüye sahip olan Cookshop uygun fiyat politikası ile de caddenin gözde cafelerinden biri. Tüm lezzetlerin özenle hazırlandığı mekanın spesiyal tatlılarından Magnolia'yı yemeden mekandan ayrılmayın.

4. Leman Kültür

Eğlenceli konseptiyle caddenin en sevilen cafelerinden biri olan Leman Kültür, hafta sonu kahvaltı yapılabilecek mekanların başında geliyor. Zengin kahvaltısının yanında dünya mutfağından pek çok seçeneğin yer aldığı menü büyük porsiyonlarıyla da ziyaretçilerini cezbediyor. Hamburgeri ve pizzası ile çok beğenilen mekan suflesi ile de öne çıkıyor.

5. Happy Moon's

Her daim dolu olan popüler mekanlardan biri de Happy Moon's. Dünya mutfağından lezzetleriyle öne çıkan mekan, kaliteli hizmeti ve konumu ile de sıkça tercih ediliyor. Kori soslu tavuk, burrito ve apple pie mekanın en beğenilen lezzetleri arasında.

False