GeriSeyahat Avrupa'nın en romantik başkentleri / Avrupa turu 2016
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Avrupa'nın en romantik başkentleri / Avrupa turu 2016

Avrupa'nın en romantik başkentleri / Avrupa turu 2016

Yaza doğru romantizm dolu erken bir tatil düşlüyorsanız, en güzel Avrupa turu tavsiyelerini paylaşıyoruz. Avrupa'nın romantizm başkentleri için önerilerimiz sizin için geliyor.

Orta Çağ Romantizmi: Brugge

Avrupanın en romantik başkentleri / Avrupa turu 2016

Sevgilinizle birlikte Orta Çağ atmosferini yaşamak, tarih kokan sokaklarında saatlerce gezmek, sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek istiyorsanız, büyük şehirler yerine bu küçük Belçika kasabasını tercih edebilirsiniz. Brugge'ün meşhur waffle’larından yemeden dönmemelisiniz.

En Tatlı Kaçamak: Viyana

Avrupanın en romantik başkentleri / Avrupa turu 2016

Orta Avrupa’nın kültür ve sanat başkenti olan Viyana, baharda sevgili ile gidilmesi gereken kültür rotalarındandır. Sadece 3 günlük kısa bir tatilde bile, bu şehirde nefis bir kaçamak yapılabilir. Sokaklarda sürekli gezen at arabaları, kulağınıza her yerden çalınan müzik sesleri, kafelerde piyano dinletileri ile hem romantik hem de kültür-sanat dolu bir tatil geçirebilirsiniz. Gitmeden önce opera binasındaki oyunlara göz atıp sevgilinizle birlikte bir operaya gidebilir,  tatilinizi bu sürpriz ile taçlandırabilirsiniz.

Avrupa'yı Full Paket Turlarla Keşfetmek İçin Tıklayın

Kanalların Çevresinde El Ele: Amsterdam

Avrupanın en romantik başkentleri / Avrupa turu 2016

Avrupa’nın en güzel kuzey şehirlerinden biri olan Amsterdam her mevsim güzel olsa da, bu şehir baharda başka bir güzeldir. Kanalların çevresinde sevgilinizle yürüyüşler yapmak, şehir merkezini bisikletle baştan aşağı dolaşmak, çiçek pazarında rengarenk çiçekler arasında vakit geçirmek için Amsterdam’ı, bu özgürlükler şehrini tercih edebilirsiniz. Heiniken biralarının eski fabrikası olan binaya bir gün ayırarak romantik tatilinize biraz da renk katabilirsiniz.

Aşkın Şehri: Paris

Avrupanın en romantik başkentleri / Avrupa turu 2016

Tamam bunu yazmasak da olur du ama Ünlü Şanzelize Caddesi’nde yürümek, Eyfel Kulesi’nin en üstüne çıkıp birlikte şehri izlemek, Montemarte Tepesi’ne gidip ünlü ressamlara resminizi yaptırmak gibi öneriler olmadan romantizmden bahsetmek olmazdı

pır Kıpır Şehir: Barselona

Avrupanın en romantik başkentleri / Avrupa turu 2016

Dört mevsim gidebileceğiniz şehirlerden biri olan Barselona, bahar aylarında ayrı bir güzeldir. Şehrin merkezindeki parklarda saatlerce oturup sangria içmek, La Bouqeria’ya gidip değişik meyvelerden tatmak, uzun ve ünlü caddelerinde el ele yürümek ve La Rambla Caddesi’nden denize doğru uzanmak mutlaka yapılması gereken sevgili aktivitelerindendir.

Gidello İp Ucu: Bunlar ve 100'den fazla destinasyon için konaklama, ulaşım, transfer araç kiralama ve yapılacak şeyler için Gidello'nun size özel seyahat planlayıcısını kullanabilirsiniz.

False