GeriRotalar Adalar’da bir günde yapılacak harika şeyler!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Adalar’da bir günde yapılacak harika şeyler!

Adalar’da bir günde yapılacak harika şeyler!

Sürekli tatil planı yapıp, uzak yerlere gitmeye çalışıyoruz ama İstanbul’un kucağında yer alan cennet adalarda bir günde yapılacak mükemmel şeyler olduğunu bazen unutuyoruz. Adalar, tatilin en kestirme yolu, İstanbul’da yazın en keyifli merkezi! Biz de yapılacak en iyi şeyleri bu listede sıraladık. Hem de yakala.co’lulara özel indirimlerle…

TRIPADVISOR TRAVELLERS CHOICE ÖDÜLLÜ BÜYÜKADA ADA PALAS’TA SERPME KAHVALTI!

Tripadvisor Travellers Choice Ödüllü Ada Palas’ın içinde yer alan Secret Garden’da mükemmel bir kahvaltıyla güne başlayabilirsiniz. Bir yanınızda Büyükada'nın mis gibi havası, bir yanınızda yeşillikler ve çiçekler arasında kurulu iştah açan kahvaltı çeşitleri, bir de sevdikleriniz varsa yanınızda "işte en güzel an bu" diyebilirsiniz. Bu lezzetleri kaçırmamak isteyenler için tıklanması gereken link burada:

Adalar’da bir günde yapılacak harika şeyler

BÜYÜKADA BEYAZ BAHÇE’DE DENİZ KIYISINDA SERPME ADA KAHVALTISI!

Siz hiç Büyükada’yı tattınız mı? Tarihini koklayıp, suyundan bir yudum aldınız mı? Büyükada’da, deniz kıyısında tarihi, güneşi ve bereketi ile eşsiz kültürü pişiyor…

Keyif dolu kısa bir vapur yolculuğu sonrasında yeşilin ve mavinin buluştuğu yerde, enfes bir kahvaltı sofrasıyla buluşmaya siz de gönüllüyseniz bu linki tıklayabilirsiniz.

Adalar’da bir günde yapılacak harika şeyler

 

KINALIADA TEOS BEACH CLUB’TA BEACH GİRİŞİ!

İstanbul’un kalabalığından bunalıp, kendini denizin sularına bırakmak isteyenleri buraya çağıroyoruz. Masmavi denizde serinlemek, güneşin sıcaklığında bronzlaşmak, kitabınızı rahatça okumanın keyfini yaşamak ve tatil havasında bir gün yaşamak için Kınalıada Teos Beach Club’a gelmek için bu linki tıklayabilirsiniz.

Adalar’da bir günde yapılacak harika şeyler

 

TRIPADVISOR ÖDÜLLÜ BÜYÜKADA ADA PALAS’TA 2 KİŞİLİK ROMANTİK YEMEK!

Büyükada 110 yıllık ahşap Ada Palas’ta tatil köyü ambiansında adanın en romantik restaurantı Secret Garden’da mumlar eşliğinde 2 kişilik 1 şişe yerli şaraplı baş başa Barbeque geceleri sürerken evde oturmak olmaz.

Bu nefis mekanda romantik bir akşam yemeğini indirimli fiyatla yemek için bu linke tıklayabilirsiniz.

Adalar’da bir günde yapılacak harika şeyler

 

BÜYÜKADA BİSTRO CANDY GARDEN’DA BEGONVİLLER ALTINDA AKŞAM YEMEĞİ!

Dünya mutfağı yemek seçenekleri ile Büyükada’da fark yaratan Candy Garden, palet ve tomruk tasarımı, rengarenk tülleri, huzur dolu bahçesi ile size keyifli bir ambiyans sunuyor. Özenle hazırlanmış menülerden dilediğinizi seçebilir, Büyükada’nın nostaljisi içinde lezzet keşifleri yaşayabilirsiniz. Bu harika mekanda yemek yemek için bu linki tıklayabilirsiniz.

Adalar’da bir günde yapılacak harika şeyler

 

BÜYÜKADA’NIN PRENSESİ PRINCESS HOTEL’DE KONAKLAMA!

İstanbul’un büyüleyici manzarasına karşı konaklama ayrıcalığı sunan Princess Hotel, konforlu ve yenilenen odaları ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerine şehrin stresinden uzak huzur ve keyif dolu anlar yaşatıyor.

Sadece İstanbul Kart kullanarak ve çok keyifli bir deniz yolculuğuyla ulaşabileceğiniz Büyükada Princess Hotel’de konaklamak da işte bu linke tıklamak kadar kolay:

Adalar’da bir günde yapılacak harika şeyler

 

BÜYÜKADA’NIN BEMBEYAZ NOSTALJİK RÜYASI WHITE PALACE’TA KONAKLAMA!

Büyükada White Palace, Büyükada’nın doğayla iç içe ortamında, şehrin yoğunluğundan uzakta size dinlenebileceğiniz, bembeyaz rüya gibi bir tatil yaşatmaya hazır! Ada’nın tarihi dokusuna uygun inşa edilmiş beyaz ahşap otel, cennetten bir parça gibi, size ve sevdiklerinize rengarenk çiçeklerden bir konaklama imkanı sunuyor.

Bu harika otelde konaklamak ve Büyükada’nın eşsiz nostaljisini yaşamak için tıklamanız gereken link burada:

Adalar’da bir günde yapılacak harika şeyler

False