GeriSeyahat ABD'yi de tatil rotanıza ekleyin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
ABD'yi de tatil rotanıza ekleyin

ABD'yi de tatil rotanıza ekleyin

New York, Boston, Los Angeles, Miami... Rüyalarınıza girmesin. Amerika Birleşik Devletleri'nde de müthiş bir tatil yapabilme şansınız var.

Son dönemlerde yurtdışında kurulan bazı şirketler, yurtdışına gidiş-geliş zahmetine eklenen diğer detay işleri hızlandırıp ziyaretçiler için prosedürü son derece avantajlı ve rahat bir hale getirebiliyor. New York şehrinde kurulan Türk firması New York Event Company de bu şirketlerden biri. Butik bir hizmet anlayışı çerçevesinde çalışan şirket, bu sayede son sekiz yılda Türkiye’den ABD’ye yapılan ziyaretlerin iki kat artış gösterdiğine dikkat çekiyor. Şirketin kurucusu Göksel Bahar, 'müşterilerimize sunduğumuz özel programlarla Türkiye’nin ABD’yi en çok ziyaret eden ülkelerden biri olmasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz' diyor.

İşte ABD'yi tatil rotanıza eklediğinizde gezmeniz gereken şehirler...

New York: Amerika’nın en popüler ve en kalabalık şehridir. Gökdelenlerin, en iyinin, en kötünün ve lüksün bir arada olduğu New York City, mutlaka görülmesi gereken bir şehir...
Boston: Back Bay bölgesi, renkli Chinatown ve tarihi West End bölgesi ile öğrencilerin en çok yaşadığı şehirlerden biri.
Washington DC: Amerika’nın başkenti olan şehir tam bir anıtlar şehri. Pentagon, Beyaz Saray ve Washinton Anıtı, Smithsonian Müzesi ve National Gallery görülmeli.
San Francisco: Golden Gate köprüsü, Alcatraz hapishanesi ve canlı Fisherman’s Wharf ile tam bir turist şehri.
Miami: Ülkedeki tek tropik iklim bölgesi olan Miami yıl boyu sıcak iklimi ile ile müthiş bir tatil beldesi...
Los Angeles: Hollywood, Beverly Hills, Malibu, Sunset Bulvarı gibi ünlü yerleşimler Los Angeles’tadır.
Chicago: Amerika’nın en büyük üçüncü şehri olan Chicago pek çok farklı isimle anılır: The Windy City, The Toddling Town. Amerika’nın finans ve iş merkezi olarak anılan şehir Michigan gölü manzarasına sahip.
Orlando: Dünya’nın en büyük eğlence parkı, Disneyland’e ev sahipliği yapan şehir her yıl binlerce turisti ağırlıyor.
San Diego: Akdeniz iklimi ve aqua parkları ve akvaryumları ile California’daki ilk İspanyol yerleşimlerinden biridir. Balboa Parkı, USS Midway Müzesi, San Diego Hayvanat Bahçesi ve Otomotiv Müzesi şehirde görülmeye değer yerlerdir.
Las Vegas: Dünyanın en renkli şehirlerinden Las Vegas meşhur casinoları ve Büyük Kanyon ile görülmesi gereken şehirler arasında.

False