GeriSeyahat 120 TL’nin altında Avrupa’nın en güzel kampları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
120 TL’nin altında Avrupa’nın en güzel kampları

120 TL’nin altında Avrupa’nın en güzel kampları

Oturup derin bir nefes alarak hayata dair endişelerinizden kurtulmak için doğayla iç içe bir tatil şart. Avrupa’da doğanın huzurunu içinizde hissedebileceğiniz, 120 TL’nin altında, deniz kenarındaki en güzel kamp alanlarını sizin için hazırladık.

Halkidiki, Yunanistan

Areti Camping&Bungalows, Sithonia Yarımadası

KOMŞUDAKİ HUZUR

120 TL’nin altında Avrupa’nın en güzel kampları

Çadır 55 TL, kişi başı 28 TL olmak üzere toplam 83 TL, areti-campingandbungalows.gr

Yunanistan’ın kuzeyinde el değmemiş kumsallarda, dört hektarlık bir alanda bulunan Areti Camping&Bungalows, etrafı zeytinlikler, okaliptüs ve çam ağaçlarıyla çevrili, denize nazır 40 yıllık bir kamp alanı. Kampın kendine ait iki özel sahili var. Kamp alanında tenis, voleybol ve su sporları gibi çok sayıda etkinlik bulunuyor. Rüzgâr sörfü ve jet-ski gibi su sporları olanağı bulunan sahillerden, dilerseniz tekneyle civardaki üç adaya açılabilirsiniz.

 

Katalonya, İspanya

Camping Cala Llevadó, Girona

DOĞANIN ORTASINDA

120 TL’nin altında Avrupa’nın en güzel kampları

Çadır alanı 70 TL, kişi başı 25 TL olmak üzere toplam 95 TL, calallevado.com

 

1959’dan beri hizmet veren Camping Cala Llevadó, Costa Brava’nın olağanüstü manzarasına ev sahipliği yapan Llorell Koyu’nda, denizin mavisinin tabiatın yeşiliyle buluştuğu bölgede, çam ve meşe ormanlarının arasında, alışılmışın dışında bir kamp alanı. Kamp alanında çadır ve karavanların bir arada bulunduğu 612 kamp ünitesine ek olarak, 70 adet ahşap bungalov bulunuyor. Alanda ayrıca yüzme havuzu, bar, restoran, süpermarket ve oyun odası var. Kamptan, biri nüdist plaj olmak üzere, Costa Brava’nın birbirinden güzel dört sahiline doğrudan erişim mümkün. Daha hareketli olan Platges de Llorell’de su kayağı, rüzgâr sörfü ve tüplü dalış gibi çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz.

 

Aquitaine, Fransa

Camping Municipal du Cap de l’Homy, Lit-et-Mixe

AÇIKHAVADA SPOR

 

120 TL’nin altında Avrupa’nın en güzel kampları

İki yetişkin ve bir çocuk için çadır alanı 100 TL, camping-cap.com

Soulac’tan Biarritz’e uzanan kıyı şeridinde bulunan Cap de l’Homy, gümüşrengi kumları ve kalabalık olmayan yapısıyla özel bir sahile sahip. Kamp alanı, sahilden 400 metre uzaklıktaki kumulların arkasında kalarak çok geniş bir alana yayılan Lit-et-Mixxe ormanlarının arasına kurulmuş. Belediyeye ait bir alan olduğu için tesis temiz, fiyatlar makul. 474 kamp ünitesinden 195 tanesi çadır için ayrılmış. Alanda voleybol sahası, boules/pétanque sahası ile içinde masatenisi de bulunan eğlence merkezi bulunuyor. İki saatlik sörf dersi 88 TL.

 

Pag Adası, Hırvatistan

Camping Village Simuni, Pag

ADRİYATİK'İN İNCİSİ

120 TL’nin altında Avrupa’nın en güzel kampları

Çadır alanı 75 TL, kişi başı 32 TL olmak üzere toplam 107 TL, camping-simuni.hr

Adriyatik kıyısında pırnal meşesi, defne ve zakkum ağaçlarının altındaki Camping Village Šimuni, farklı bir Akdeniz deneyimi yaşayarak tazelenmenizi sağlayacak. Keşfettikçe daha çok seveceğiniz Pag Adası’nın doğal güzelliklerine, Golden Beach, Diomand Beach ve Salt Beach gibi benzersiz kumsallarına ve birbirinden lezzetli Akdeniz yemeklerine kamp alanında kolayca ulaşabilirsiniz Alanda 300’ü aşkın kamp ünitesinin hepsi denize yakın. Kamp alanının yukarısında bulunan White Seagull Beach, dalış merkezi, plaj voleybolu sahası, sörf olanaklarıyla deniz sporları için en uygun kumsal.

 

False