Seyahat severler beklemede!

Güncelleme Tarihi:

Seyahat severler beklemede
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 16:56

Kişisel seyahat haritanızı çıkarabileceğiniz ve kendi şehir rehberinizi oluşturabileceğiniz bu uygulamanın adı; LifePinner.

Siz de seyahat etmenin bağımlılık yarattığını düşünenlerden misiniz? Hatta belki de bir sonraki rotanızı belirlemeden rahat edemiyorsunuz. Fırsatınız olsa, çantanızı alıp yollara düşeceksiniz ya da çoktan o fırsatı yarattınız bile. Kim bilir, belki de kendiniz için yarattığınız her vakti, yeni şehirler görmek, bambaşka kültürler tanımak için harcıyorsunuz. Yollar size iyi geliyor, her seyahat sizi yeniliyor.
 
Seyahat severler beklemede
 
Yukarıdaki paragraf biraz bile sizi tanımlıyorsa ya da yollar sizi çağırıyorsa, çok iyi bir haberimiz var! Tam sizlik bir seyahat uygulaması geliyor. Kişisel seyahat haritanızı çıkarabileceğiniz ve kendi şehir rehberinizi oluşturabileceğiniz bu uygulamanın adı; LifePinner.
 
Seyahat severler beklemede
 
Hollanda'daki bir mobil uygulama ajansı tarafından geliştirilen ve tüm dünyada aynı anda App Store'a girecek bu uygulamadan haberdar olmak için, şimdilik sosyal medya hesaplarını takip edebilir, bir sonraki rotanız için ilham alabilirsiniz.
 
Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!