Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2008 00:00

Ayak boyamayan rahat modeller

Polaris’in beş nokta ürün grubundaki Flexible kadın serisi, katlanabilir, esnek, çorap gibi ayağı saran rahat ve şık modellerinden oluşuyor. Tüm modellerde hakiki deri ve özel astar kullanılıyor. Ayakları boyamıyor, gün boyu ayağınızı sararak rahatlık ve konfor sağlıyor. Bu yeni seride pastel tonlar hakimiyetini gösteriyor.

Güzel bacaklar için

Gehwol Bacak Balsamı, içeriğindeki Hamamelis özüyle bacaktaki damarların dayanıklılığını artırıyor ve flavonoid maddesi ile derinin altında çatlayan kılcalların geçirgenliğini azaltıyor. Damarların büzülmesini sağlayarak şiş bacakların, varislerin ve damar çatlaklarının iyileşmesine yardımcı oluyor. Ayrıca Hamamelis, gösterdiği antioksidan etkisiyle de ön plana çıkıyor. Ürünün faydalarını hissetmek için bacağınıza ve ayağınıza günde 1-2 kez masaj yapmanız yeterli.

Çiçek gibi kokun

Max Mara Le Parfüm, çiçek, baharat ve misk aromalarını içeriyor. Satenden dokunmuş şık kurdelesiyle kutusu göze çarpıyor. Parfümün şişesi, ağır şeffaf cam, keskin ve modern kesimlerle dengeli. Pleksiglas ve metalden oluşan kapağı ışığı yakalamak ve yansıtmak amacını taşıyor.

Saçınız tatilde bozulmasın

Altı ayrı çeşitteki Fonex jölesiyle saçlarınıza kalıcı şekil verebiliyorsunuz. Fonex jölenin ıslak, sert, ekstra sert, ultra sert, ultra güçlü ve ultra sert ve ıslak çeşitleri sayesinde saçlarınıza verdiğiniz doğal şekiller görünümünü gün boyu koruyor. Ayrıca provitamin B-5 özelliği sayesinde saçlarınız daha parlak ve sağlıklı oluyor.

Güneşten korunun

Celal Birsen güneş şemsiyeleri yaz sezonunda müşterilerine farklı renk ve boylarda şemsiye seçenekleri sunuyor. Bu şemsiyeleri yağmurda alışveriş yaparken ya da öğle güneşinde, açık havada turistik bir mekanı gezerken kullanabiliyorsunuz. Sağlamlığı, solmayan kumaşı ve ergonomik yapılarıyla seyahat çantalarınıza rahalıkla girebiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!