GeriSeyahat Seyahat çantası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Seyahat çantası

Seyahat çantası

Ceketime bahar geldi
Gusto’nun ilkbahar ve yaz koleksiyonu sezon trendlerini yansıtıyor. Stil sahibi, şık giyinmeyi tercih eden kadınlara hitap eden yeni koleksiyonda 50’li yılların sokak modası trendi, barok desenler, uçuşan şifonlar, etnik detaylar ile klasik kesimlere modern dokunuşlar görülüyor. Ceketi Gusto mağazalarının yanı sıra firmanın web sitesinden de edinebilirsiniz. (www. gustoeshop.com)

SPA etkisi yaratıyor
Fonex Body Senses duş jelleri içeriğiyle zindelik ve rahatlık hissi yaratıyor. Gün boyu enerjik kalmanızı sağlıyor. Waterfall, sıkılaştırıcı etkili duş jeli, deniz tuzu ve yosun içeren formülüyle SPA etkisi yaratıp, ferahlatıcı deniz kokusuyla tüm duyuları rahatlatıyor. Fiyatı 5 TL. (www.fonexkozmetik.com)

Kaymaklı, fıstıklı, çilekli dondurma
Hush Puppies’in yeni koleksiyonunda kadınlar için tasarlanan ayakkabılar külahtaki dondurma çağdışımı yapıyor. Yeşilli, mavili, pembeli tonlarla hareketlendirilen ayakkabıların başlıca özelliği rahat olmaları. Hush Puppies ayakkabılarını İstanbul’da Bu YAKA AVM, Forum İstanbul ve Cevahir AVM King Paolo ile ortak konsept mağazalarından temin edebilirsiniz. Yeni koleksiyondaki ayakkabıların tavsiye edilen satış fiyatları 159 TL – 199 TL arasında.

Dünyasını renklendirmek isteyenlere
Asi, çekici ve cesur... Lapo Elkann’ın Italia Independent gözlükleri için hazırladığı yaz tasarımları renkli ve eğlenceli. Neon tonları ön plana çıkıyor. Gözlükler ısıyla renk değiştiriyor. Fiyatı 500 TL.

False