Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2012 00:00

Haberin Devamı

Su geçirmiyor kronometresi var

Jack Pierre saatlerin deri ya da çelik kayış seçenekleri var. Su geçirmez çelik kasaya sahip saatler, aynı zamanda mineral kristal cam kaplı ve kronometre özelliğine sahip. Beyaz, siyah, lacivert gibi farklı renk seçeneklerini bulabilirsiniz. (www.jackpierre.com)

Serinleten cilt bakımı

Dermalogica’nın tüm cilt tipleri için uygun, vücutta ve saçta da kullanılabilen toniği Multi-Active Toner, gün içerisinde ferahlamaya ihtiyaç olduğu anda kullanılabiliyor. Cildi rahatlatırken, aynı zamanda cildin ihtiyacı olan nemi karşılıyor. Buzdolabında bir süre bekletilerek sıcak yaz günlerinde serinlik keyfini artırılabiliyor. (www.dermalogica.com.tr)

Terletmeyen tişörtler

Silk&Cashmere‘in erkek kreasyonunda terletmeyen, saf ipekten üretilen polo yaka tişörtler bulabilirsiniz. Farklı renk ve beden seçeneklerini bulabileceğiniz tişörtler gündüz ve gece rahatlıkla giyilebiliyor. (www.silkcashmere.com)

Haberin Devamı

Kolay yıkanıyor

Miss Claire Lingerie’nin plaj elbiseleri gün içinde havuzda ve sahilde rahat etmenizi sağlıyor. Özel ince pamuklu kumaşlarla hazırlanan koleksiyon sıcak günlerde imdanınıza yetişiyor. Kolay yıkanabilir kumaşlarıyla dikkat çekiyor. (www.missclaire.com)
 
Erkeklere özel bakım

Dove Men serisinde bulunan roll-on, ter kokusuna karşı 48 saat koruma sağlıyor. İçeriğindeki nemlendirici krem etkisiyle, özellikle tıraştan dolayı tahriş olan koltuk altlarına bakım da yapıyor. (www.dove.com.tr)

Dayanıklı ve fonksiyonel

The North Face’in base camp duffel ürünü çıktı. Islak ve nemli ortamlarda yüzde 100 koruma sağlıyor. Dayanıklı ve fonksiyonel yapısıyla kullanım kolaylığı sağlıyor. Farklı boyut ve gökkuşağı renk seçenekleri var. (www.northfaceturkey.com)

Tırnaklarınız kırılmasın

Sally Hansen’ın tırnak uzatıcı ve güçlendirici bakım serumu içeriğindeki vitaminler ile yaz mevsiminde yıpranan tırnaklarınızı koruyor. Her gün bir damla ojeli ya da ojesiz tırnaklarınıza ve tırnak etlerinize masaj yaparak uyguluyorsunuz. Eczanelerden temin edebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!