Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2011 00:00

Haberin Devamı

Şık ve kullanışlı

Raymond Weil saatlerinin Freelancer koleksiyonu, 42 milimetre boyundaki parlak kasalı, şık görünümlü saatlerden oluşuyor. Saniye, tarih ve gün göstergeleri var. Üç ibreli ve tarih pencereli veya balansı açık olmak üzere farklı model seçenekleri bulunuyor.

Rahat ve spor

Wrangler 2011 ilkbahar-yaz koleksiyonunda, tişörtlerin yanı sıra jean’ler yer alıyor. Farklı kesimlerde ve renklerde modelleri var. Şık ve spor giyinmek isteyen kadınlar ve erkeklere hitap ediyor. (www.wrangler-europe.com)

Hem kadınlar hem erkekler için

Lee’nin, 2011 ilkbahar-yaz koleksiyonuna, şambre kumaş hakim. Hem kadın hem erkeklere hitap eden şambre gömleklerin mavinin koyu tonlarından açık gökyüzü renklerine kadar seçenekleri var. Şambre elbiselerde de kendini gösteriyor; koleksiyondaki strap dress ve tank shirt gibi paçalar rahat ve kadınsı bir görünüm sağlıyor. (www.lee.com)

Haberin Devamı

Evcil dostlarınızla daha kolay seyahat edin

İnternette evcil hayvan ekipmanları satan Penza’da özellikle köpeklerin ve kedilerin ihtiyaçlarına yönelik ürünler bulunuyor. Sitede küçük, orta ve büyük ırk köpekler ve kediler için hazırlanan farklı boylardaki taşıma çantaları yer alıyor. Ürünleri, kredi kartı, banka havalesi ve kapıda ödeme gibi farklı seçenekler ile siteden satın alabilirsiniz. (www.petza.com.tr)

Saçlarınıza iyi bakın

Saç dökülmelerine karşı bitkisel çözüm sunan Bioxcin Forte şampuan ile saçlarınızı güneşin zararlı ışınlarından koruyabilirsiniz. Saç köklerini canlandırıp, saça direnç, dolgunluk ve parlaklık kazandıran şampuanın düzenli kullanım sonrası ikinci ayın sonunda saç dökülmesini önlüyor ve saç miktarını artırıyor. İçeriğinde bulunan çinko, magnezyum, potasyum, demir gibi mineraller ile A, B1, B2, B5 ve B9 vitaminleri sayesinde saçın ihtiyaç duyduğu tüm besinleri sağlıyor. Tüm saç tiplerine uygun formları bulunan şampuana eczanelerden ulaşabilirsiniz.

Cildinizi güneşten koruyun

Daylong Koruyucu Güneş Serisi, 13 formdan oluşan ürün gamına akneli ciltler ve akneye yatkın yağlı ciltler için özel olarak üretilen Daylong Ultra Gel Fluid’i ekledi. Üretim teknolojisi sayesinde uzun süre koruma sağlayan Daylong Ultra Gel Fluid güneşin zararlı etkilerine karşı cildinizi koruyor. Tamamen yağsız ve kozmetik ilave içermeyen bir yapısı var.
Hassas, alerjik ciltlere de hitap ediyor. Eczanelerde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yeni başlayanlar için fotoğraf makinesi

Casio, giriş seviyesindeki fotoğraf meraklıları için Exilim ZS5’i satışa sundu. Kompakt, şık ve zarif tasarımıyla dikkat çeken ZS5, fotoğraf çekimini tek tuşla sağlıyor. 14 megapiksel çözünürlüğe sahip olan Exilim serisinin yeni üyesi, ekonomik fiyatıyla da dikkat çekiyor. (www.casio.com.tr)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!