Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2009 11:20

Scotch-Brite’ın, yüzeylere 100 kat daha fazla temas eden mikrofiber bezlerine bir yenisi daha eklendi.

Haberin Devamı

Hızla emerek parlatıyor zor ıslanıp kolay kuruyor
 Kurulama bezi, seyahatlerde otomobilinizin camını silmek, otel odasında bardağınızı parlatmak zorunda kalırsanız imdadınıza yetişiyor. Suyu anında emerek kolay kurulama olanağı sunuyor. Parmak izi ve su lekelerini temizleyen mikrofiber kurulama bezi, aynı zamanda yüzeyleri parlatıyor. Zor ıslanan, kullanımından sonra kolayca kuruyan bez, hav ve iz bırakmıyor. 40x60 cm’lik boyutuyla çantaya sığıyor.

Çocuk koleksiyonu Disney lisanslı
Jump markasının kadın, çocuk ve erkek kategorisindeki ayakkabıları seyahatlerde de rahatlıkla kullanılıyor. Çocuk ayakkabı koleksiyonunda Disney lisanslı ürünler var. Princess, Cars, Hannah Montana ve High School Musical karakterli bunlardan bazıları. Kadın koleksiyonunda da karşınıza pembe, yeşil, lila ve sarının tonlarında rengarenk seçenekler çıkıyor. Erkekler içinde klasik siyah, kahverengi ve taba renklerinin yanı sıra rugan kahverengi ve siyah ürünlere de yer veriliyor.

Haberin Devamı

Kızarıklık, kırışıklık ince çizgiler az görülüyor
Kadınların makyajla ilgili duyduğu en büyük rahatsızlıklardan biri fondöten seçimi. Gözenekleri tıkayan ağır fondötenler rahatsızlık hissi ve yüz yıkama isteği uyandırır. Mineral makyaj markası Youngblood bu hissi ortadan kaldırmayı hedefliyor. Yüzde 100 minerallerden oluşan içeriği ve özel öğütme sistemiyle ciltte pürüzsüz, canlı ve sağlıklı bir görüntü yaratıyor. Kızarıklık, kırışıklık ve ince çizgilerin daha az görünmesini sağlıyor. Güneş koruyucu özelliği sayesinde de daha sağlıklı ve genç bir görünüme yol açıyor. Toz mineral, compact fondöten ve likit fondöten olmak üzere üç farklı formdan oluşuyor.

Kış tatillerinde sıcak tutan ürünler
Silk&Cashmere, soğuk kış seyahatlerinde sizi sıcak tutacak ürünler üretiyor. Şimdi de çalışma haftasının ilk günü olan pazartesiye özgü bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında Silk&Cashmere ürünlerinde 200 TL ve üzeri alışverişlerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. Yeni sezon ipek, kaşmir, kaşipek koleksiyonlarını hem de bere, eldiven, şal, battaniye gibi aksesuarları kapsayan etkinlik saat 11.30’a kadar geçerli oluyor.

Haberin Devamı

Dişlerdeki hassasiyeti azaltmayı sağlıyor
Colgate’in, Pro-Argin teknolojsiyle ürettiği Sensitive Pro-Relief diş macunu, diş hassasiyetine anında ve uzun süreli kalıcı çözüm sağlıyor. Hassasiyeti olan bölgeye bir dakika süreyle direkt olarak uygulandığında sinirleri sıcak ve soğuk duyulara karşı korumasız bırakan açık kanalları tıkayarak anında rahatlama sağlıyor. Günde iki kez diş fırçalamayla rahatlamanın uzun süreli olduğu klinik araştırmalarla kanıtlanmış bulunuyor.

Dayanıklı bavullar sizi yolda bırakmıyor
Eastpak’in bavul ve valiz modelleri, tatilinizin kabusa dönüşmemesi için farklı seçenekler sunuyor. Tekerlekli valizler farklı renk ve modellerde. Bel ve boyun saÄŸlığınıza önem veren ürünler, dayanıklılığıyla da göze çarpıyor. Sportworks, SPX, Boyner, YKM’de bulabilirsiniz.Â
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!