Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2008 00:00

Çocuklarınız sıkılmasın

Hasbro’nun yeni Fur Real ailesi çocuklarınızın tatillerde sıkılmaması için farklı seçenekler sunuyor. Bu oyuncak grubunun içinde gerçek boyutlardaki bir midilliden, sahibinin sözlerini tekrarlayan papağana, çocuklara sarılmayı çok seven dost canlısı bir maymundan, sahibinin komutlarına karşılık veren bir köpeğe kadar ne ararsanız var. "Sevgili Köpeğim Bisküvi" İngilizce komutlarla arka ayaklarının üstüne oturabiliyor ve yatabiliyor, patisini uzatıyor. Kemiğini koklayıp burnuyla takip ediyor. "Yaramaz Kedicik" vücudundaki altı farklı sensör sayesinde tıpkı gerçek bir kedi gibi hareket ediyor. Oturabiliyor ve yatabiliyor. Okşayıp sevdiğiniz zaman gerçekçi sesler çıkarıyor ve vücudunu hareket ettiriyor. Işığa ve sese duyarlı olduğundan yaklaştığınızda tepki veriyor. "Oyuncu Köpeğim" karnındaki ve sırtındaki sensörler sayesinde okşadığınızda ters dönerek onu daha fazla sevmenizi istiyor.

Saniyelerin kıymetini bilenlere

Zenith’in klasikleşen modellerinden ChronoMaster yenilendi, modern çizgilere kavuştu. Open Grande Date’in kadranı özel tasarım, kabartmalı, ibreler kılıç şeklinde. Paslanmaz çelik kasaların büyüklüğü ve kadran renkleri açısından dört ayrı seçenek mevcut. Kadranlar siyah ya da gümüş renkli olabiliyor. XT modelinin kasa çapı 45 milimetre, T modelinin 40 milimetre. Dilerseniz saatinizi timsah deresi kayışla farklılaştırabiliyorsunuz.

Tatlınız çantanızda

Katkısız ve doğal ürünler markası Naturamaks, yapılması zor tatlıları kavanozda sunuyor. Tatlı çeşitleri arasında aşure, meyveli saray tatlısı ve karamelli saray tatlısı var. Cam kavanozda, vakumla ambalajlanmış hazır tatlıları dilerseniz kaldığınız pansiyonda çoğaltabiliyorsunuz. Bir kavanoz kadar su ekleyip, tencerede beş dakika kaynatmak yeterli.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!