Şevkat Yerimdar dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 14:33

Şevkat Yerimdar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Şevkat Yerimdar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Selami’nin yeğeni kaçırıldı ve yüklü bir fidye istendi. Tüm mahalle çocuğu kurtarmak için seferber oldu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

 

Şevkat Yerimdar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine eğlenceli dakikalar yaşatmayı başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cuma aldığı borçları sildirebilmek için çatıya çıkıp intihar edecekmiş gibi numara yaptı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Selami’nin yeğeni kaçırılmıştır ve yüklü bir fidye istenmektedir. Tüm mahalle çocuğu kurtarmak için seferber olur. Şevkat’in ünü devam etmektedir. Sokaktaki kızların ilgisinden Esin çok mutlu değildir. Fakat Esin’in de Şevkat’e bu konuda büyük bir sürprizi vardır.

Haberin Devamı

Cuma aldığı borçları sildirebilmek için çatıya çıkıp intihar edecekmiş gibi numara yapar. Herkes buna inanır ve Cuma’yı ikna etmek için ellerinden geleni yaparlar ama Cuma’nın foyası son dakika ortaya çıkar. Erkan kılığındaki İsmail ve Tezene düğün hazırlıklarına başlarlar. Gülperi ve Bozkır bu durumdan çok memnundur.

Şevkat Yerimdar son bölümlerde..

Bihter, Küçük Esat’ın gözüne girebilmek ve Abide’yi saf dışı edebilmek için bir plan hazırlar. Yaptığı plan sayesinde kötürüm kalacak ve Küçük Esat’ın ilgisini kazanacaktır. Ulan Bator, Babayın Kemiği’nin aklına gelen şey sayesinde Basur’a olan borçlarını ödeyebilecektir. Çıngıraklı Hamit Paşa, Zehire Sultan’ın gözüne girebilmek için daha önce kendisine söylediği şeyi yapmaya kalkışır. Çıngıraklı uçacaktır, bunun için tüm hazırlıkları yapar fakat sonucu beklenmedik şeylere yol açar.

Esin ve Şevkat evlilik hazırlıklarına başlamışlarken Şevkat çok yüklü bir vergi borcu ile karşı karşıya kalır. Borcu ödemeden evlenemeyeceğini söyler ve Esin’in yardımını da istemez. Fakat Esin hacizi önlemek için gizlice ödeyince araları açılır ve işler hiç ummadıkları bir noktaya kadar sürüklenir. Bozkır ve Gülperi Erkan’ın mesleğini merak ediyorlardır. Erkan doktor olduğunu söyler. O andan sonra Bozkır ve Gülperi her hastalığında Erkan’a gider ve Erkan işin içinden çıkamaz. Cuma, mahallelinin kendisini ne kadar sevdiğini anlamak için bir oyun düzenler ve kendi için fidye ister. Fakat Cuma’nın bu oyunu kendisine pahalıya patlar.

Haberin Devamı

“Esin, Şevkat’ten inanılmaz bir evlilik teklifi beklemektedir ve bunun için ona üç hak tanır. Şevkat bütün mahalleyi seferber eder. Ama işler gittikçe karışır, içinden çıkılmaz bir hal alır. En sonunda Cevdet duruma el koyar ve kızının Şevkat ile evlenmesine izin vermeyeceğini söyler. Şevkat’in artık sabrı taşmıştır ve herkesi şok edecek bir hamle yapar.
Bozkır ve Gülperi, Erkan’ın ailesi ile tanışmak isterler. Çözüm gene Cuma’dan gelir. Sahte anne, baba ayarlayarak Bozkır’ların evine giderler. Ama tam her şey yolunda derken, sahte anne, baba herkesin ortasında kavgaya tutuşur.
Olsen ve Selami bir çay turnuvası yapmaya karar verirler. Kaybeden mahalleden gidecektir.”

BAKMADAN GEÇME!