Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 16:06

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı merakla araştırılırken, yeni bölüm fragmanı henüz ekranlara gelmedi. Son bölümde Şevkat sürpriz bir şöhretle karşı karşıya kalıyor ve Esin bu durumdan hiç hoşnut değil. Peki Şevkat Yerimdar 25. son bölümde neler yaşandı? işte detaylar

Haberin Devamı

Banka soygununu önlemesi, Şevkat’i beklenmedik bir şöhrete kavuşturur. Fakat medyanın bu ilgisi Şevkat’in hiç hoşuna gitmez. Eski hayatına devam etmek isterken, çözmek durumunda kalacağı bir durum Şevkat’i gelen bir film teklifini kabul etmeye mecbur bırakır. Selami, Kazım’ın evinde kalmaktadır ama çatının akması ile birlikte geçici bir süre Cevdet’in villasına yerleşirler ve işler çığırından çıkar. Bozkır ve Gülperi Erkan’ı çalıştığı sağlık ocağında ziyaret etmeye karar verirler. İsmail yalanının ortaya çıkmaması için elinden geleni yapar.

Şevkat Yerimdar 24. Bölüm Özeti

Esin ve Şevkat evlilik hazırlıklarına başlamışlarken Şevkat çok yüklü bir vergi borcu ile karşı karşıya kalır. Borcu ödemeden evlenemeyeceğini söyler ve Esin’in yardımını da istemez. Fakat Esin hacizi önlemek için gizlice ödeyince araları açılır ve işler hiç ummadıkları bir noktaya kadar sürüklenir. Bozkır ve Gülperi Erkan’ın mesleğini merak ediyorlardır. Erkan doktor olduğunu söyler. O andan sonra Bozkır ve Gülperi her hastalığında Erkan’a gider ve Erkan işin içinden çıkamaz. Cuma, mahallelinin kendisini ne kadar sevdiğini anlamak için bir oyun düzenler ve kendi için fidye ister. Fakat Cuma’nın bu oyunu kendisine pahalıya patlar.

Haberin Devamı

Küçük ve sevimli bir mahallede yumurta satarak geçimini sağlayan Şevkat ile, babasının servetine göz dikmeyip, kendi çabasıyla okuyarak ressam olan Esin'in aşk hikayelerinin anlatıldığı ''Şevkat Yerimdar''da bu hafta “Bensu” karakteriyle ünlü oyuncu Öykü Çelik sürprizi yaşanacak.

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!