Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2017 14:55

Şevkat Yerimdar dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında aşk rüzgarları bir hayli sert esiyor. Peki Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Şevkat tesadüfen Bora ile Ayça’yı başbaşa yakaladığı kulübe arabayla camdan girmesi mahallede neşeli bir yankı bulur.

Arkadaşları Şevkat ile epey kafa bularak onu kızdırır. Fakat Esin yaptığından ötürü Şevkat’e çok kızmıştır. Şevkat bu çılgınca hareketi neden yaptığını Esin’e açıklamaz, Bora’nın Ayça ile ilişkisini ispiyonlar gibi Esin’e söylemeyi delikanlılığına yediremez. Şevkat’in sessizliği Esin’in aklını karıştırır ve onun sakladığı şeyi öğrenmeye çalışır.

İsmail sevdalısı Tezene ile görüştürülmediği için açlık grevine başlar. Tezene de greve katılır. İki kara sevdalının magazin basınında patlayarak büyüyen aşk grevi fiyaskoyla son bulur.

ŞEVKAT'İN VERDİĞİ CEZA..

Şevkat’in İsmail için kız isteme macerası Cuma yüzünden facia ile sonuçlanmıştır. Bozkır ve Gülperi onların yüzünden kavgaya tutuşur. Gülperi kocasını evden atar. Şevkat hemen Bozkır’ı evine götürür, onu misafir eder fakat pişman olur. Bozkır ve Gülperi boşanmaya karar verir, kabak Şevkat’in başına patlar. Hem karı kocanın arasını yumuşatmak hem de Bozkır’ı başından savmak ister. Mahalle esnafı da, Cuma’yı işleterek ona matrak bir ceza keser.

Haberin Devamı

Şevkat ve Esin arasındaki iddia sürmektedir. Esin bacağı kırılmış numarası yaparak, hem ona nazını geçirir hem de her işe onu koşturur. Esin’le tekrar yakınlaşmak için kırk takla atan Bora bir yolunu bularak bunu başarır. Daha sonra Esin’in gözü önünde Şevkat’i rezil etmek için bir tuzak hazırlar. Fakat Şevkat’in ona bir sürprizi vardır.

BAKMADAN GEÇME!