Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 12:54

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Esin'in yaptıkları bir oyun mu yoksa gerçek mi izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölümünde meydana gelecek olaylar

Haberin Devamı

Şevkat’e emanet edilen Esin o günün akşamında aklını yitirmiş, Cevdet kızını bir akıl hastanesine yatmıştır. Bu nedenle hem çok üzgün, hem çok kızgındır. Bedelini illa ki ödetecektir! Şevkat ve Niko, Esin’i ziyarete gider. Akıl hastanesinde Cevdet onlardan hesap sorar. Esin’i görmelerine izin vermez, ondan uzak durmalarını söyler. Esin hiç kimseyle iletişim kurmamakta, bir rüya aleminde başka bir kafa yaşamaktadır. Bu bir ara evredir. Esin bu evreyi geçerse hiç düzelemeyecek, daima dünyadan kopuk halde yaşayıp gidecektir.

Şevkat, Cevdet’in uzak durmasını söylemesine rağmen Esin’in yanına gitmeyi, acilen onu dünyaya döndürmeyi kafaya koyar. Böylece yeni bir macera başlar. Şevkat, Niko ve Kazım, akıl hastanesinin altını üstüne getirir, ülkeyi ayağa kaldırırlar. Cevdet olan biteni öğrenince onların yakasına yapışmak için harekete geçer. Pascal televizyondan Şevkat’e çağrıda bulunur.

Haberin Devamı

Esin kendine gelir gelmez, aklını kaçırmasına neden olan eşek şakasına karşılık vererek intikam alır. Şevkat ve arkadaşlarını mahallede dört döndürür. Olaylar karakolda biter. Şevkat ve Esin bu yüzden birbirine girer ve küserler. Ardından, Esin ve Bora tartışarak küser. Esin Paris’e dönmeye karar verir. Şevkat onu bu kararından vazgeçirmek için harekete geçer.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!