Şevkat Yerimdar 7. Bölüm fragmanında Esin kararlı! 6. bölümde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar 7. Bölüm fragmanında Esin kararlı 6. bölümde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2017 17:51

Şevkat Yerimdar 7.bölüm fragmanı ile izleyicilerin karşısında çıktı. Esin ile içten içe yakınlaşmalarına devam eden Şevkat, bu ilgisiyle birçok kişinin de dikkatini çekmiştir. Artık Şevkat'in duygularını daha derinine bastırması gerekmektedir. Esin ise bu duyguları ayyuka çıkarmaya niyetlidir. İşte, tüm bunların yansıyacağı Şevkat Yerimdar 7. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar son bölümü sonrası 7. Yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. İsmail’e kız istemek için harekete geçen Şevkat ve ekibi, Cuma faktörünü hesaba katamamaları nedeniyle büyük bir olayla karşı karşıya kalmıştır. Şevkat Yerimdar son bölümünde inanılmaz olaylarla karşılaşan ekip, bir aile faciasıyla karşı karşıya kalmıştır. Peki, eğlenceli geçen son bölümün ardından Şevkat Yerimdar 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylı bilgiler

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şevkat’in İsmail için kız isteme macerası Cuma yüzünden facia ile sonuçlanmıştır. Bozkır ve Gülperi onların yüzünden kavgaya tutuşur. Gülperi kocasını evden atar. Şevkat hemen Bozkır’ı evine götürür, onu misafir eder fakat pişman olur. Bozkır ve Gülperi boşanmaya karar verir, kabak Şevkat’in başına patlar. Hem karı kocanın arasını yumuşatmak hem de Bozkır’ı başından savmak ister. Mahalle esnafı da, Cuma’yı işleterek ona matrak bir ceza keser.
Şevkat ve Esin arasındaki iddia sürmektedir. Esin bacağı kırılmış numarası yaparak, hem ona nazını geçirir hem de her işe onu koşturur. Esin’le tekrar yakınlaşmak için kırk takla atan Bora bir yolunu bularak bunu başarır. Daha sonra Esin’in gözü önünde Şevkat’i rezil etmek için bir tuzak hazırlar. Fakat Şevkat’in ona bir sürprizi vardır.

Haberin Devamı



BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Esin yeni evine yerleşir ve Şevkat ile komşu olur. Birbirleriyle didişirken iddiaya tutuşurlar. Esin yeni evinde Şevkat’ten bir hafta hiç yardım istemeyecek, isterse iddiayı kaybedecektir. Şevkat de bir hafta boyunca hiç kavga etmeyecektir. İddia başlar başlamaz, onları zorlayan olaylar meydana gelir. İsmail, Esin’in desteğini alarak, Tezene’yi istemesi için Şevkat’i ikna eder. Şevkat ve Esin kızı babasından birlikte isteyecektir. Fakat Cuma’nın da onlarla birlikte gitmesi felakete yol açar.

BAKMADAN GEÇME!