Şevkat Yerimdar oyuncuları kimdir? Son bölümde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar oyuncuları kimdir Son bölümde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2017 15:52

Şevkat Yerimdar oyuncuları, dizinin 6. bölümünün ardından sorgulanmaya devam ediyor. Sinema versiyonunun ardından televizyon ekranlarına uyarlanan ve Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Şevkat Yerimdar, oyuncuları ile de güldürü unsuru olmaya devam ediyor. Peki, değişik konusuyla ekranlara gelen Şevkat Yerimdar oyuncuları kimdir? İşte, oyuncular ve son bölüm hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar dizisi ekran macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Sinemadan televizyona uyarlanan ancak oyuncu kadrosu büyük oranda aynı kalan Şevkat Yerimdar bu akşam 6. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. İsmail için kız isteme macerası faciaya dönüşürken; Şevkat ve Esin hiç olmadıkları kadar yakınlaşacaklar. İşte Şevkat Yerimdar 6. bölüm fragmanları ve yeni bölüm özeti...

Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları izleyicileriyle buluşan karakter komedisi Şevkat Yerimdar bu akşam 6. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Komedi sahnelerinin ön planda olduğu dizi bu kez romantik sahneleriyle şaşırtacak. 

Şevkat’in İsmail için kız isteme macerası Cuma yüzünden facia ile sonuçlanmıştır. Bozkır ve Gülperi onların yüzünden kavgaya tutuşur. Gülperi kocasını evden atar. Şevkat hemen Bozkır’ı evine götürür, onu misafir eder fakat pişman olur. Bozkır ve Gülperi boşanmaya karar verir, kabak Şevkat’in başına patlar. Hem karı kocanın arasını yumuşatmak hem de Bozkır’ı başından savmak ister. Mahalle esnafı da, Cuma’yı işleterek ona matrak bir ceza keser.
Şevkat ve Esin arasındaki iddia sürmektedir. Esin bacağı kırılmış numarası yaparak, hem ona nazını geçirir hem de her işe onu koşturur. Esin’le tekrar yakınlaşmak için kırk takla atan Bora bir yolunu bularak bunu başarır. Daha sonra Esin’in gözü önünde Şevkat’i rezil etmek için bir tuzak hazırlar. Fakat Şevkat’in ona bir sürprizi vardır.

Haberin Devamı

ŞEVKAT YERİMDAR OYUNCULARI

Özgürcan Çevik- Şevkat Yerimdar

Ankaralıdır. Adaletsizliğe tahammülsüz bir mahalle delikanlısıdır. Öfke kontrol sorunu vardır. Çok sinirlidir, çabuk parlar, öfkeye kapılınca ne yapacağı hiç belli olmaz. Daima çulsuzdur çünkü iyiliksever ve çok cömerttir. Özü sözü birdir, dili sivridir. Bütün bunlar karakterinde birleşince başı beladan kurtulmaz. Haksızların karşısına dikilir, muhtaçlara yardım eli uzatır, başına bela alır. Olmadık hadiseler onu bulur. Hayatı hep macera doludur. Balat’ta yumurta dükkanı vardır.

Haberin Devamı

Başak Parlak- Esin Uçar

Cana yakın, kafası karışık, eğlenceli bir kızdır. Damarına basılırsa keçi gibi inatçıdır. Ressam, heykeltıraş ve seramikçidir. Üniversiteyi Fransa’da okumuş, on yıl Paris’te yaşamıştır. Babası zengin bir antikacıdır. Annesini küçük yaşta kaybetmiş, el bebek gül bebek büyümüştür. İstanbul’a dönünce resim atölyesi kurmaya ve sanat galerisi açmaya karar verir. Şevkat’in üst katına yerleşir. Karşısındaki dükkana galeri açar.

Salih Kalyon- Cevdet Uçar

Babacan bir adamdır. Esin’in babasıdır. Zengin bir antikacıdır. Şevkat’in ev sahibidir. Çarşıdaki dükkanların tümü onundur. Mahalle sakinleri ve çarşı esnafının sevdiği ve saydığı biridir.

Haberin Devamı

Murat Akkoyunlu- Cuma

Semtin tesisatçısıdır. Trakyalıdır. Son derece gevşek, sakar bir ustadır. Bir şeyi yapar, başka bir şeyi kırar. Hiç altta kalmaz, daima mazereti vardır. Akupuntur noktalarına elektrik vererek insanın her sorununu çözeceğini iddia eder. Bunu başardığı da olur. Esin’in mahalleye gelmesi hayatını değiştirir. Hayal edemeyeceği kadar yükselir.

Pascal Nouma- Pascal

Antika koleksiyonu yapmak için Cevdet’in dükkanına gider. Önce Cevdet ile ahbap, sonra Şevkat ile kanka olur. Cevdet’ten aldığı antika masanın gizli gözünden define haritası çıkar. Şevkat ile define ararken, beklenmedik maceralara sürüklenir.

BAKMADAN GEÇME!