Şevkat Yerimdar dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 11:47

Şevkat Yerimdar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Şevkat Yerimdar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Emrecan Selami’ye küstü. Artık Şevkat ile yaşamak istediğini söyledi. Esin ve Şevkat, Emrecan’ın, Selami ile araları düzelene kadar kısa bir süre yanlarında kalmasına karar verdi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümündeTezene ve İsmail’in önünde büyük bir engel vardı. Damat kim olacaktı merak konusuydu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Emrecan Selami’ye küsmüştür. Artık Şevkat ile yaşamak istediğini söyler. Esin ve Şevkat, Emrecan’ın, Selami ile araları düzelene kadar kısa bir süre yanlarında kalmasına karar verirler. Ama işler hiç de umdukları gibi olmaz. İkisini de çocuk bakmakla ilgili zorlu bir sınav beklemektedir.

Haberin Devamı

Tezene ve İsmail’in önünde büyük bir engel vardır. Damat kim olacaktır. İsmail mi? yoksa Erkan mı? İsmail gerçeği açıklamak istese de, Tezene buna engel olur. 

Resmi nikahtan sonra düğünde Erkan kimliği ile sahte bir nikah daha kıyılacaktır. Ama işler karışır. Cuma çözmeye çalıştıkça iyice içinden çıkılmaz bir hal alır.

Şevkat Yerimdar son bölümlerde neler yaşanmıştı?

Selami’nin yeğeni kaçırılmıştır ve yüklü bir fidye istenmektedir. Tüm mahalle çocuğu kurtarmak için seferber olur. Şevkat’in ünü devam etmektedir. Sokaktaki kızların ilgisinden Esin çok mutlu değildir. Fakat Esin’in de Şevkat’e bu konuda büyük bir sürprizi vardır.



Cuma aldığı borçları sildirebilmek için çatıya çıkıp intihar edecekmiş gibi numara yapar. Herkes buna inanır ve Cuma’yı ikna etmek için ellerinden geleni yaparlar ama Cuma’nın foyası son dakika ortaya çıkar. Erkan kılığındaki İsmail ve Tezene düğün hazırlıklarına başlarlar. Gülperi ve Bozkır bu durumdan çok memnundur.

Banka soygununu önlemesi, Şevkat’i beklenmedik bir şöhrete kavuşturur. Fakat medyanın bu ilgisi Şevkat’in hiç hoşuna gitmez. Eski hayatına devam etmek isterken, çözmek durumunda kalacağı bir durum Şevkat’i gelen bir film teklifini kabul etmeye mecbur bırakır.

Selami, Kazım’ın evinde kalmaktadır ama çatının akması ile birlikte geçici bir süre Cevdet’in villasına yerleşirler ve işler çığırından çıkar.

Bozkır ve Gülperi Erkan’ı çalıştığı sağlık ocağında ziyaret etmeye karar verirler. İsmail yalanının ortaya çıkmaması için elinden geleni yapar.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!