Seviyor Sevmiyor dizisinin merakla beklenen 9.bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor dizisinin merakla beklenen 9.bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2016 09:29

Seviyor Sevmiyor bu hafta da izleyenlerini ekran başına kilitleyecek bir bölümle ekranlara gelecek. Seviyor Sevmiyor da bu hafta hayranlarını şaşırtacak gelişmeler yaşanıyor. Deniz ve İrem arasında bir kez daha Yiğit kavgası yaşanıyor. İrem her şeye rağmen Yiğit'le evlenmek istiyor. İşte Seviyor Sevmiyor 9.bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Atv ekranlarının nefes kesen dizisi Seviyor Sevmiyor 8. bölüm fragmanıyla bomba gibi geldi. Sevilen dizi yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıktı. Son bölümde  ilginç dakikalar yaşandı. Deniz, İrem ve Yiğit'in yakınlaşmalarına ve evlilik teklifine şahit olmuştur. İrem ve Deniz'in arası bozulur. İkisi de acı çekerken farklı yöntemler seçerler. İrem ve Deniz, Yiğit'e vermek için bir itiraf mektubu döşenirler ve itiraf vakti gelir çatar.


SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!
Deniz İstanbul'dan uzaklaşmak, evden taşınmak ister. Tuna bu yolculuğunda ona arkadaşlık edecektir. İrem ise vicdan azabı yüzünden Yiğit'i kendisinden soğutmaya çalışır. Tuna'nın Deniz'i yanında götürmesi tesadüf değildir. Tuna da artık bir eşiktedir… Belki de hayatının aşkını bulmuştur, belki de artık ona açılması her şeyi söylemesi gerekmektedir. Fakat ne İrem ne Deniz aradıkları huzuru bulamayacaklar, birbirlerinin boşluğunu kapatamayacaklardır. Madem İrem Denizsiz, Deniz de İremsiz olamıyor, geriye tek bir çare kalmaktadır. Barışacaklar ve her şeyi Yiğit'e olduğu gibi anlatacaklar. İrem ve Deniz, Yiğit'e vermek için bir itiraf mektubu döşenirler ve itiraf vakti gelir çatar.

Haberin Devamı


SEVİYOR SEVMİYOR 9.BÖLÜM FRAGMANI!



SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜM İZLE!




SEVİYOR SEVMİYOR 8. BÖLÜM 3. FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR 8. BÖLÜM FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz, Şile gezisi sonrası Yiğit'e her şeyi anlatmaya karar verir. Yiğit asıl Deniz Aslan'ın o olduğunu öğrenecek ve belki de aralarında bir aşk başlayacaktır. Bu fikrini İrem'e söylediğinde İrem'in canı yanar ama belli etmez. Deniz kendinden emin bir şekilde işe gider ama Yiğit'le her konuşma çabası hüsranla sonuçlanmaktadır. Sonunda Yiğit'le konuşabilmek için İrem'in yardımıyla bir tekne ayarlar ama o tekneye de Deniz'e sürpriz doğum günü hazırlayan arkadaşları doluşacaktır. Ama asıl sürpriz bu değildir, asıl sürpriz Yiğit'in cebinde durmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!