Seviyor Sevmiyor dizisi 9. bölüm yeni fragmanında beklenmedik son!

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor dizisi 9. bölüm yeni fragmanında beklenmedik son
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2016 08:18

ATV ekranının ilgiyle takip edilen dizisi Seviyor Sevmiyor 9. bölüm fragmanları ile herkesi ekrana kilitliyor. Yarın akşam yeni bölümü ile yayınlanacak olan Seviyor Sevmiyor dizisinde Yiğit'in İrem ile evlenmek istemesi Deniz'i bir kez daha zor durumda bırakıyor. Peki İrem gerçekleri itiraf edecek mi? Seviyor Sevmiyor 9. bölüm fragmanları ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Atv ekranlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Seviyor Sevmiyor 9. bölüm fragmanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Sevilen dizi yayınladığı son bölümüyle nefes kesmişti. Dizinin yeni bölümünde de ilginç gelişmeler yaşanacak. Yiğit'in konuşmalarında gariplik sezen Deniz ne yapacağını şaşırmıştır. İşte, Seviyor Sevmiyor 9. bölüm fragmanı...

Yiğit'in İrem'den itiraf mektubunu aldığını düşünen Deniz, ertesi gün işe Yiğit'ten gelecek tepkiden korkarak gider. Ancak Yiğit hiç de düşündüğü gibi davranmaz. Deniz Yiğit'in hiç tepki vermemesini aşırı üzülmesine bağlar ve çok yanlış çıkarımlar yapar. Öte yandan İrem yaptığı ihanetin ardından Deniz'le yüzleşmeyi göze alamaz ve Tuna'dan yardım ister.

Tuna, İrem'e arkadaşlığını kurtarması için bir yol önerir. Ancak gerçek hiç de ummadıkları bir şekilde ortaya çıkacak ve iki arkadaş arasında tamiri mümkün olmayan bir kırılmaya yol açacaktır. Deniz arkadaşından yediği bu büyük kazıktan sonra teselliyi, aşkını reddettiği Tuna'da ararken, İrem ise Yiğit'le geleceğinin olmasının Deniz'e bağlı olduğunu fark edecek. Yıktığı arkadaşlığı düzeltmek için yeni ve tehlikeli bir yola sapacaktır.

Haberin Devamı

SEVİYOR SEVMİYOR 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR 9. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Deniz, İrem ve Yiğit'in yakınlaşmalarına ve evlilik teklifine şahit olmuştur. İrem ve Deniz'in arası bozulur. İkisi de acı çekerken farklı yöntemler seçerler. Deniz İstanbul'dan uzaklaşmak, evden taşınmak ister. Tuna bu yolculuğunda ona arkadaşlık edecektir. İrem ise vicdan azabı yüzünden Yiğit'i kendisinden soğutmaya çalışır. Tuna'nın Deniz'i yanında götürmesi tesadüf değildir. Tuna da artık bir eşiktedir… Belki de hayatının aşkını bulmuştur, belki de artık ona açılması her şeyi söylemesi gerekmektedir. Fakat ne İrem ne Deniz aradıkları huzuru bulamayacaklar, birbirlerinin boşluğunu kapatamayacaklardır. Madem İrem Denizsiz, Deniz de İremsiz olamıyor, geriye tek bir çare kalmaktadır. Barışacaklar ve her şeyi Yiğit'e olduğu gibi anlatacaklar. İrem ve Deniz, Yiğit'e vermek için bir itiraf mektubu döşenirler ve itiraf vakti gelir çatar.

BAKMADAN GEÇME!