Seviyor Sevmiyor yeni bölümde Yiğit'in Deniz ile ilgili şüpheleri artıyor!

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor yeni bölümde Yiğitin Deniz ile ilgili şüpheleri artıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2016 09:20

ATV ekranının yeni dizisi Seviyor Sevmiyor 5. bölüm fragmanları ile ekrana kilitliyor. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Seviyor Sevmiyor yeni bölümde Yiğit, Deniz'in davranışlarından şüpheleniyor. Peki gerçek ortaya çıkacak mı? Seviyor Sevmiyor 5. bölüm fragmanları ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Seviyor Sevmiyor dizisi hız kesmeden devam ediyor. 5. yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizide heyecan dur durak bilmiyor. Deniz'in oyunu devam ederken Yiğit ile aralarındaki gerilim de artıyor. Peki Seviyor Sevmiyor yeni bölümde neler olacak? İşte merak edilenler..

Deniz, Yiğit'in 15 yıl önce ona verdiği yapboz parçasını hiç olmadık bir yerde düşürür. Yiğit'in yapboz parçasını görmesi ve stajyeri olarak bildiği Deniz'in ilk aşkı olduğunu anlaması an meselesidir. Ancak Deniz'in küçük sırrını öğrenen Tuna, yaptığı sürprizle herkesi şaşırtacaktır. İrem'in, Deniz'den gizli görüşmeye devam ettiği Yiğit'e olan hisleri giderek artmaktadır. Onunla vakit geçirmek için komik bahaneler yaratır. Deniz, İrem'in odasında Yiğit'in fotoğrafını bulur. İrem köşeye sıkışmıştır.

Haberin Devamı

SEVİYOR SEVMİYOR 5. BÖLÜM 3. FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR 5. BÖLÜM FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yiğit dergi çekimi için ünlü fotoğrafçı Cengiz Tarhan'dan randevu almıştır. Yiğit'in şoförlüğünü yapma işi Deniz'e kalır. Deniz, yolda Yiğit'i çileden çıkartacak bir hata yapar. İrem ise babasından ötürü kötü hissetmektedir. Sürpriz bir şekilde yanında Yiğit yer alır. Yiğit tarafından sürekli azarlanan Deniz'in morali yerlerdedir. Tuna ona büyük destek olur. Ancak Deniz içtiği bozuk çayın da etkisiyle Yiğit'i arayıp her şeyi itiraf eder.

"Bir yalanın içine battık ve kurtulamıyoruz..."

SEVİYOR SEVMİYOR DİZİSİ GENEL HİKAYESİ

Deniz (Zeynep Çamcı) küçükken son derece varlıklı bir ailenin kızıydı. Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit (Gökhan Alkan) de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit (Gökhan Alkan), herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz (Zeynep Çamcı) ona kol kanat gerer. Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz (Zeynep Çamcı), Yiğit (Gökhan Alkan)'in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir. Ancak Yiğit (Gökhan Alkan) 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika'ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler. Sonrasında Deniz (Zeynep Çamcı)'in hayatında başka değişimler de olur. Ailesinin matbaa şirketi iflas eder önce. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz (Zeynep Çamcı) o muhteşem güzelliğini de kaybeder. Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz (Zeynep Çamcı), üniversiteden sonra iş de bulamaz. 29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur. Yiğit (Gökhan Alkan) ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.

BAKMADAN GEÇME!