Seviyor Sevmiyor dizisi 10. bölüm fragmanında şok eden karar!

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor dizisi 10. bölüm fragmanında şok eden karar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2016 09:10

ATV ekranının ilgiyle takip edilen dizisi Seviyor Sevmiyor 10. bölüm fragmanını yayınladı. Pazar akşamları izleyici karşısına çıkan dizinin yeni bölümünde Yiğit, İrem'in ailesi ile tanışmak ister. Peki Deniz, kendi ailesini ikna edebilecek mi oyun için? Seviyor Sevmiyor 10. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Seviyor Sevmiyor 10. bölüm fragmanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Sevilen dizi yayınladığı son bölümüyle nefes kesti. Yiğit ve Deniz'in hikayesi gittikçe karışıyor. Yeni bölümde Yiğit, Deniz'in ailesi ile yemek yemek istiyor. Peki bu sorun nasıl çözülecek? İşte son bölümde yaşananlar ve dahası..

Yiğit'in İrem'den itiraf mektubunu aldığını düşünen Deniz, ertesi gün işe Yiğit'ten gelecek tepkiden korkarak gider. Ancak Yiğit hiç de düşündüğü gibi davranmaz. Deniz Yiğit'in hiç tepki vermemesini aşırı üzülmesine bağlar ve çok yanlış çıkarımlar yapar. Öte yandan İrem yaptığı ihanetin ardından Deniz'le yüzleşmeyi göze alamaz ve Tuna'dan yardım ister.

Tuna, İrem'e arkadaşlığını kurtarması için bir yol önerir. Ancak gerçek hiç de ummadıkları bir şekilde ortaya çıkacak ve iki arkadaş arasında tamiri mümkün olmayan bir kırılmaya yol açacaktır. Deniz arkadaşından yediği bu büyük kazıktan sonra teselliyi, aşkını reddettiği Tuna'da ararken, İrem ise Yiğit'le geleceğinin olmasının Deniz'e bağlı olduğunu fark edecek. Yıktığı arkadaşlığı düzeltmek için yeni ve tehlikeli bir yola sapacaktır.

Haberin Devamı

Seviyor Sevmiyor 10. bölümü ile Pazar akşamı ATV'de...

SEVİYOR SEVMİYOR 10. SON BÖLÜM İZLE

SEVİYOR SEVMİYOR 10. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!