Sevgiliyle kutlama yemeği

Batu Aksoy’dan boşandıktan sonra adı farklı isimlerle anılan Neslişah Alkoçlar, bir süredir Berk Suyabatmaz ile birlikte. İlişkilerini saklama gereği duymayan sevgilileri önceki akşam Orta-köy’deki Blackk’de gördüm. Alkoçlar ve sevgilisi birlikteliklerinin ilk ayını kutlarken, arkadaşları da onların mutluluklarına eşlik ediyordu.

Haberin Devamı

Boğaz ve Ötesi

Eşi Metin Fadıllıoğlu’nun sahibi olduğu Ulus 29, Çubuklu 29 gibi popüler mekânları yeniden dekore ederek baştan yaratan ve son olarak Şakirin Camii’nin iç tasarımına imza atan Zeynep Fadıllıoğlu, üç yıldır bir kitap üzerinde çalışıyordu. Ünlü tasarımcı, son 25 yıldaki tasarımlarının bir kısmına yer verdiği “Bosphorus and Beyond” (Boğaz ve Ötesi) adlı kitabını nihayet tamamladı. Şimdilik İngilizce basılan kitap yakında Türkçe de yayımlanacak.


Bitmeyen balayı


Petrolcü Dinçer Azaphan, “Hayatımın aşkı” dediği Duygu Helvacıoğlu’yla 2010’un son günlerinde Polat Otel’de evlenmişti. Yeni evli çift, geçtiğimiz hafta sonu Kartalkaya’da görüntülendi. İkili, hâlâ balayında olduklarını söyleyerek objektiflere mutluluk pozları verdi.

 

Haberin Devamı

Nahide’de sürpriz yakınlaşma


Işın Karaca, önceki akşam Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin’le birlikte sahne aldığı Nahide Palas’taydı. Ünlü şarkıcı bir ara sahneye çıkıp Şahin’le düet yaptı. Performansının ardından da doğruca Şahin’in kulisine yöneldi. Bu sırada nereye gittiğini soran arkadaşlarına ise “Babamın yanına gidiyorum” yanıtını verdi ve daha sonra onlara Lider Şahin’le yan yana çekilen fotoğraflarını gösterdi. Fotoğrafçı Sedat Doğan’la ilişkisini kısa süre önce noktalayan Işın Karaca, anlaşılan kalbinin kapılarını çok fazla kapalı tutmadı ve genç meslektaşıyla yeni bir aşka yelken açtı...


Mağazasını denetledi

Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, önceki gün Astoria Alışveriş Merkezi’nde objektife yansıdı. Boş zamanlarında mağazalarını denetleyen ünlü işadamı, bu kez de Damat&Tween mağazasını kontrol etti, satışlarla ilgili bilgi aldı.


Kiracısıyla mahkemelik

Elif Dürüst, bir süre önce Teşvikiye’deki dairesini satışa çıkarmıştı. Ancak uzun zaman geçmesine rağmen daire bir türlü satılamadı. Kulağıma gelenlere göre, Dürüst’ün kiracısı olan Estetik Uzmanı Dr. Ömer Alp, daireyi görmeye gelen müşterileri engelliyormuş. Dürüst ile Alp, bu nedenle mahkemelik olmuş. Dürüst, mahkemeden, Alp’in daireyi belirlenen gün ve saatlerde müşterilere göstermesini talep etmiş.

 

Haberin Devamı

Zayıflamada yeni trend

ABD ve Avrupa’da hızla yaygınlaşan “Soğuk Lipoliz Dondurarak Zayıflama” yöntemi, Türkiye’ye de geldi. Pervin Dinçer, Lazerline Polikliniği’nde uyguladığı yöntemin, anesteziye gerek olmadan vücuttaki yağ hücrelerini yok etti-ğini söylüyor.


Erotik filmlerin peşinde


Sibel İlkiz, Yeşilçam’ın ünlü yapımcıları arasında yer alan babası Müfit İlkiz’e ait olduğunu öne sürdüğü erotik filmlerin yapım hakkını almak için bir süre önce kolları sıvamıştı. “Babamın filmlerini birileri sahiplenmiş. Yeni kanuna göre bunlar ilk sahibine dönüyor. Ben de babamın yapımcılığında çekilen 87 filmi geri almak için uğraşıyorum” diyen İlkiz, avukatı aracılığıyla hukuki süreci başlattı.

Haberin Devamı


El yıkamayı öğrendiler

Dünyada ilk kez Türkiye’de kutlanan “Hijyen Günü”, ünlü isimleri de bir araya getirdi. Aralarında Sinem Güven’in de bulunduğu ünlülerin çocukları, Dettol’ün düzenlediği Hijyen Günü kapsamında gerçekleşen atölye çalışmasıyla
“6 adımda el yıka-mayı” öğrendi.

Yazarın Tüm Yazıları