Sevgilisiyle değil arkadaşıyla geziyor

Bülent Verdi, eşi Mine Narin’den boşandıktan sonra uzun süre Işıl Sarraf ile flört etmişti.

Ünlü işadamının aşk defterine geçtiğimiz aylarda ise Demet Söz adı eklendi. Şans Restaurant’ın sahibi Cüneyt Kurt’un eski eşi Demet Söz ile Bülent Verdi’nin meraklı gözlerden uzak bir aşk yaşadıkları herkesin dilinde... Ama geçen zamana rağmen nedense gizlilikten taviz vermiyorlar. Bülent Bey, geçtiğimiz akşam Aralık Derneği’nin Swissotel’de düzenlediği yardım gecesine sevgilisi yerine arkadaşı ile katıldı. Onun bu gizlilik takıntısına yakın dostları bile anlam veremiyormuş öğrendiğim kadarıyla...

Prematüre bebeklere yardım müzayedesi

Bu yılın başında kurulan ve başkanlığını 25 yıllık modacı Canan Göztepe’nin yaptığı El Bebek Gül Bebek Derneği, geçtiğimiz akşam Beşiktaş Four Seasons Otel’de yemekli bir yardım müzayedesi düzenledi. 120 kişinin katıldığı gecenin biletleri 250 YTL’den satıldı. Uğur Batur’un yönetiği müzayedede toplam 70 parça tarihi eser açıkartırmaya çıkarıldı. Eserlerden birinin gelirinin tamamı, toplamda elde edilen 105 bin YTL ile biletlerden elde edilen 30 bin YTL’nin de yüzde 10’u derneğe bağışlandı. Bu gelirin prematüre çocuk hastanesi kurmak için harcanacağı açıklandı. Müzayede sonrası konuklar sanatçı Asya’nın şarkıları eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.

Nikáhtan iki ay sonra düğün yaptılar

Birbirlerini çok eskiden beri tanıyan Ogan Soysal ile Ela Türsan, 22 Ağustos’ta Ela Hanım’ın yaşadığı Ali Refik Paşa Köşkü’nde dünya evine girmişti. Aile arasında kıyılan nikáha dostlarını çağıramayan çift, açığı kapatmak için önceki akşam Adile Sultan Yalısı’nda düğün yemeği verdi. Ela Hanım konuklarını Vural Gökçaylı imzalı kırık beyaz renkte tuvaletiyle karşılarken, eşi de şıklık konusunda ondan geri kalmadı. 220 kişinin katıldığı yemekte, yeni evli çift hediye yağmuruna tutuldu...

Sürpriz aşkın öyküsüne dönersek... Zaten birbirini tanıyan çiftin arkadaşlığı, Cemre Birand’ın verdiği davette aşka dönüşmüş. Soysal ile Türsan, bu davetten sonra flört etmeye başlamış. Evlilik teklifi ise düğün tarihinden tam bir ay önce, nikahın kıyıldığı köşkte gelmiş. Ve Ela Türsan, "evet" deme konusunda hiç tereddüt etmemiş.

Gelin Ela Soysal’ın kız kardeşi Leyla Hanım ve eşi Selçuk Atalık ile babaları İsmail Türsan (üstte), davetin ev sahipliğini üstlendi.

Sosyetenin genç kalmayı başaran isimlerinden Ferhunde Verdi de (solda) davetin dikkat çeken isimlerindendi.
Yazarın Tüm Yazıları