Sevgilisiyle babasının otelinde

Neslişah Alkoçlar’la sevgilisi Batu Aksoy, hemen her hafta sonu Ender Alkoçlar’ın Bodrum, Torba’daki oteline gidiyor.

İkilinini ilişkisi oldukça ciddi görünüyor. Batu Aksoy, Neslişah’ın gözlerinin içine bakarken aşkını gizlemiyor. Geçtiğimiz gün Türkbükü’nde rastladığım sevgililerden Neslişah da yaşadığı ilişkinin kendisini ne kadar çok mutlu ettiğini anlattı.

Bodrum’daki evinde tatil yapan Melisa Eliyeşil, önümüzdeki hafta, arkadaşı Ömer Karacan’ın organize edeceği dünya jet set’iyle, Türk sosyetesinin bir araya geleceği davet için Mikonos’a gidecek. Mikonos’a gitmeden önce bronz bir tene sahip olmak isteyen Eliyeşil, tüm gün güneşleniyor.

Olay kadın Reina’da

Bill Clinton’ın başkanlıktan giderayak 140 kişilik af listesine eklediği vergi kaçakçılığıyla suçlanan Marc Rich’in eski eşi Denise Rich, önceki akşam Reina’daydı. Clinton’ın bu son dakika kararının arkasında yatan nedeninin ise Marc Rich’in eski eşi Denise Rich’in başkana yazdığı özel mektup ve Clinton’ın kütüphanesine yaptığı yüklüce bağış olduğu söylenmişti.

Günboyu güneşlendi

Hilal Kosif nişanlısı Selhan Aloğlu ile Bodrum tatiline devam ediyor. Türkbükü gecelerini doyasıya yaşayan iki genç gündüz saatlerini dinlenerek geçiriyorlar. Hilal Kosif güneşlenmeyi tercih ederken Selhan Aloğlu gölge bir yer bulup saatlerce uyuyor.

BiR ANNE BiR MANKEN

Ece Sükan da tatil sezonunu Bodrum’da açtı. Çektiği fotoğrafların sergilendiği Türkbükü, Bianca Beach’de manken arkadaşlarıyla güneşlenen Sükan, cesur bikini seçimleriyle de dikkat çekiyor. 20’li yaşlardaki Ece Sükan gibi Türkbükü sahillerinde göze çarpan bir diğer isim ise Deniz Berdan. 30’lu yaşları çoktan geride bırakmış olan iki çocuk annesi Deniz Hanım da çeşit çeşit bikinileri ve fit vücuduyla dikkat çekiyor.

Eda hálá İstanbul’da

Yaz aylarının büyük bölümünü Bodrum’da güneşlenerek geçiren Eda Taşpınar ve sevgilisi Nurettin Hasman, önceki gece dostlarıyla birlikte Ortaköy Zuma’da bir araya geldi. Sıra dışı kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Taşpınar, Bodrum’un artık kendisine hiç cazip gelmediğini söyledi. Taşpınar yine de Bodrum’un güneşini, İstanbul’un ise gecelerini hiçbir şeye değişemeyeceğini itiraf etti.

GÜNEŞ ÇARPTI

Ceyla Gölcüklü sevgilisi Zeki Tanyeri ile 10 gündür Türkbükü, Maça Kızı Otel’de tatilde. Ceyla Hanım, geçtiğimiz gün bronz bir tene sahip olabilme uğruna saatlerce güneşin altında kalınca önce tansiyonu düştü, ardından fenalaştığını söyleyerek sevgilisi Zeki Tanyeri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü.

30 bin euro masraf yaptı

Manken ve oyuncu Atilla Saral, eski jeep’i için 30 bin euro masraf yaptı. Yeni dizayn ettirdiği jeepiyle önceki gün Bebek sahilinde arkadaşıyla tur atan Atilla Saral, çok yoğun olduğunu söyledi. "İşlerin yoğunluğundan kurtulduğum zamanlarda aracım ile gezinti yapmaktan çok hoşlanıyorum" diye konuşan Saral, evliliğe sıcak baktığını, artık çocuk sahibi olmanın vaktinin geldiğini de belirtti.

Münih’te çıktı

Geçtiğimiz gün İlker Mengi’nin borçları yüzünden Rus mafyası tarafından Moskova’dan dışarıya çıkamadığını yazmıştım. Bu haberim üzerine İlker Bey aradı. Almanya, Münih’de babası Ergon Mengi’nin yanında olduğunu böyle bir olayın söz konusu olmadığını söyledi. Mengi ayrıca petrol işi yaptığını, iş dünyasında ticaretle uğraşanların birtakım olumsuzluklar yaşayabileceğini de belirtti. Mengi, geçtiğimiz haftalarda İstanbul’a da geldiğini ve Veliefendi Hipodromu’nda koşulan Gazi Koşusu’nu da izlediğini söyledi...

Çeşme’de yaz başka

Sheraton Çeşme’nin ayrıcalıkları devam ediyor. Otel yönetimi ’Roma Kampanyası’ dışında bu sefer de tatilcilere farklı bir kolaylık getiriyor. Otelde 5 gece kalan misafirler, 4 gece ödeyerek otelin konforunu yaşayacaklar.

Yüzükler havadan geldi

Red Bull Türkiye Distribütörü Aykut Ferah, önceki gece Hidiv Kasrı’nda düzenlenen törenle hayatını Mehtap Mutluşah ile birleştirdi. Alkol verilmeyen düğüne yaklaşık bin davetli katılırken, nikáhı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Nikáhın şahitliklerini ise siyaset dünyasının ünlü isimlerinden Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan yaptı. Düğünün en ilginç yanı, nikáh yüzüklerini helikopterden atlayan bir paraşütçünün getirmesi oldu.
Yazarın Tüm Yazıları