Sevgilisinin yanına koştu

Yeni yılda Ankara’da sahneye çıkan bir başka ünlü isim ise Demet Akalın’dı. Havaalanı yakınındaki Büyük Anadolu Otel’de sahneye çıkan Akalın, güzelliğiyle ve seksi kıyafetiyle izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Büyük Anadolu Otel’de Demet Akalın’ın ardından sahne alan Rus Revü grubu da seksi danslarıyla ve renkli kostümleriyle dikkat çekti.Demet Akalın programı bitince Kartalkaya’ya sevgilisi Oğuz Kayhan’ın yanına gitti.

Avcılar’da yeni yıl

2005’i geride bırakıp 2006 ya girerken belki de en çılgın yeni yıl partilerinden biri, Avcılar’da yeni açılan Avalon Bar’da yaşandı. Bendeniz’in sahneye çıktığı bu barda rezervasyon günlerce önceden dolmuştu. Gecede, Sisi lakaplı Seyhan Soylu ve Ruslana’nın öğrencisi olarak lanse edilen, Eurovision Türkiye elemelerine katılacağı söylenen Lal de sahneye çıktı.

Ödül aldı

17-18 Kasım 2005’te Fransa’da Lycée Le Castel tarafından organizasyonu gerçekleştirilen ve bu yıl 3’üncüsü düzenlenen "Effervescents du Monde" yarışmasında Kavaklıdere Şarapları’nın ürünlerinden İnci Damlası 2004 rekoltesi "Gümüş Madalya"ya layık görüldü. Şarap dünyasının prestijli yarışmalarından biri olan ve sadece köpüklü şarapların yarıştığı, "Effervescents du Monde", 2003’den beri yapılıyor. İnci Damlası, çiçek ve egzotik meyve aromalarına sahip, zarif köpüğü ile özel karakterini yansıtıyor.

Ankara’da yılbaşı coşkusu

Başkent Ankara, yeni yıla çılgın eğlencelerle girdi. Beş yıldızlı oteller, seçkin gece kulüpleri, barlar ve diskolar hınca hınç dolarken, eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Sheraton Oteli, yeni açtığı büyük balo salonunda verilen yılbaşı partisiyle yeni yıla "merhaba" dedi. Nükhet Duru-Cenk Eren ikilisinin sahneye çıktığı Sheraton’da eğlencenin limitleri zorlandı. Gece yarısından hemen önce sahne alan Nükhet Duru ve Cenk Eren 2006’ya sahnede hayranlarıyla birlikte girdi. Nükhet Duru, her zaman olduğu gibi güzelliğiyle göz kamaştırırken sahne kostümü olarak da yılbaşı gecesinin rengi kırmızıyı seçmişti.

Aksaray’a 5 yıldızlı mağaza

Moda dünyasının ünlü mankenleri, Aksaray’a çıkarma yaptı. Aksaray’ın en büyük mağazasının açılışına, Sedef Avcı, Özlem Hasgül, Arzu Pavlova, Leyla Başak ve Atilla Saral gibi ünlü mankenler katıldı. Yıldız Arhan Mavitan’ın düzenlediği organizasyonuyla açılan mağazanın sahibi, Aksaray’ın tanınmış işadamlarından Dr. Orhan Ağaçlı’nın oğlu Dr. Burak Ağaçlı, davete katılan Aksaray Valisi Avni Çoş’u kapıda karşılayıp yakından ilgilendi. 2006 Sonbahar-kış kreasyonunun tanıtıldığı defilede ise, mankenler show ağırlıklı bir gösteri yaptılar. Organizasyona katılanlar ikinci gün, Ürgüp Peri Bacaları ve çevresini gezip fotoğraf çektirermeyi ihmal etmediler.

Anneye hediye

Ali Sunal, sevgilisi Ebru Erkal’la Akmerkez’deydi yılbaşı öncesi. Kız kardeşi Ezo’ya, annesi Gül Sunal’a hediyeler alan Sunal, hediye seçimini sevgilisine bırakmıştı. Sevgililer istikrarlı ilişkilerini yeni yılda resmileştirmek için karar almışlar. Ali Sunal Ebru Erkal ile evlenebileceğini arkadaşı Kerem Alışık’a belirtmiş.

Doktor oldu

International Hosspital, sağlık sektöründeki kaliteli hizmet anlayışını Etiler polikliniğinde de sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde International Hospital başhekimi Dr. Mehmet Baş ile birlikte Etiler polikliniğini ziyaret eden ünlü manken Vahe Kılıçarslan "Ailemde çok sayıda doktor var. Çocukluğumda doktorlara çok özenirdim" dedi ve beyaz önlük giyerek poz verdi.

Yeni yılda yeni sevgili

Eva Maya 2006’ya yeni sevgilisiyle girdi. Volkan Büyükhanlı’nın amca oğlu Cem Büyükhanlı’yla yeni yılı karşılayan Eva Maya sevgilisiyle mutlu olduğunu belirtiyor. Cem Büyükhanlı’nın aşklarını göz önünde yaşamayı sevmemesi, sevgililerin birlikte görüntülenmesine şimdilik engel. İkili, Yeniköy’deki Büyükhanlı’nın sahibi olduğu sıfır deniz manzaralı evde girdi yeni yıla.
Yazarın Tüm Yazıları