Sevgilisi otomobil kazandı

Selin Denizli’nin sevgilisi Fatih Cesur, geçtiğimiz hafta yapılan DYH Yaratıcılık Ödülleri Yarışması’nda "Yılın En Yaratıcı Çalışanı" ödülünü kazandı.

Kanal D’nin iç yapımlar bölümünde görev yapan Cesur, Ekran Ajans Web’den Casting Ajansı projesiyle birinci oldu. Cesur’un ödülü ise Toyota Yaris marka bir otomobildi... Genç televizyoncu, ödülünü geçtiğimiz akşam sevgilisiyle gittiği Ortaköy Blackk’te geç saatlere kadar eğlenerek kutladı.

Arsel ’Divan’ albümünde

Divan Oteli’nin 50. kuruluş yıldönümü geçtiğimiz günlerde kutlanmıştı. Kutlamanın en dikkat çeken ismi ise Semahat Arsel’di. 50 yıl önce babası Vehbi Koç ile Divan Oteli’nin açılış davetine de katılmış olan, sonrasında bu otelin tüm işleriyle bizzat ilgilenen Arsel, 14 Ocak’taki 50. yıl davetinde yine ön plandaydı. Gecede bir de konuşma yapan Arsel’in 50 yıl önceki açılış davetinde çekilen bir fotoğrafına ise, bu özel gece için bastırılan kitapta yer verildi.

Amerika’ya dönemediler

Geçtiğimiz yıl, Çırağan Sarayı’nda evlenen, düğünün hemen ardından da Kerem Bey’in eğitimini sürdürdüğü Boston’a giden Kerem Dürüst-Süreyya Yalçın çifti, yılbaşı tatilini fırsat bilip İstanbul’a gelmişti. Birkaç gün sonra başlayan bayram tatilinde de ailelerinin yanında olmak isteyen genç çift, hálá Amerika’ya dönmedi. Bayramı Uludağ’da geçiren çift, şimdilerde İstanbul’un tadını çıkarıyor.

Resim seminerleri başlıyor

25 yıldan bu yana hizmet veren ve düzenlediği müzayedelerle sektörün önde gelen isimlerinden biri haline gelen Antik A.Ş.’nin sahibi Turgay Artam, Antik Palace’ta resim sanatıyla ilgili seminerler başlatıyor. Katılımcılar resmin tarih içindeki gelişimini öğrenebilecekleri bu seminerlerde, ayrıca tablo satın alırken nelere dikkat etmeleri gerektiği gibi bazı önemli bilgileri de alacak. 2 Şubat’ta başlayacak seminerler konusunda detaylı bilgiyi (0212) 236 24 60 numaralı telefondan alabilirsiniz.

Beyoğlu aşığı

Cemil İpekçi tam bir Beyoğlu aşığı... Hatta bu aşk sonunda Beyoğlu Belediyesi’nin personelleri için kıyafet hazırlamaya kadar vardı. Onun tasarladığı giysiler artık belediye görevlilerinin üzerinde... Ünlü modacı, çocukluğunun geçtiği Beyoğlu için böyle profesyonel bir projeye imza atmış olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söylüyor.

Maharet aileden geliyor

2003 yılından beri The Ritz Carlton İstanbul’da mutfak şefi olarak görev yapan ve The Ritz Carlton Singapur’a atanan Geoffrey Bone’un yerine, dünya çapında tanınmış Fabrice Canelle atandı. Fabrice Canelle oteldeki tüm restoran, bar, ziyafet, yiyecek ve içecekten sorumlu mutfak şefi olarak görev yapacak. Canelle’in mutfak sanatlarına olan ilgisi ise ünlü Fransız restoranı August Escoffier’in şefliğini yapmış büyük amcası Phileas Gilbert’e dayanıyor.

Ünlüleri terletecek

Yıldırım Mayruk’un yardımcısı, kendi tabiriyle terzi yamağı Barbaros Şansal’ın Habertürk için hazırladığı "Topluiğne" adlı programın yayınına şubatta başlanıyor. Bütün bölümleri önceden çekilen programın en önemli detayı, montajda atılacağı söylenen "off the record" konuşmaların da ham haliyle ekrana getirilecek olması... Banttan yayınlanacak programın tüm bölümlerinin ilk yayından önce çekilme nedeni, bu özel bölümlerin izin alınmadan ekrana getirilmesinden sonra bir daha konuk bulamama endişesiymiş!
Yazarın Tüm Yazıları