Sevgilisi Hande'yi aldatmadığını söyledi

Güncelleme Tarihi:

Sevgilisi Handeyi aldatmadığını söyledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Hande Ataizi ile birlikte olan Fazıl Say, geçtiğimiz akşam tiyatrocu Şenay Gürler'le bir gece kulübünden çıkarken objektiflere yakalandı. Ünlü piyanist, "Şenay benim arkadaşım. Yanında sevgilisi Güvenç de vardı. Hande'yle çok mutluyuz" dedi.

Haberin Devamı

Hande Ataizi ile Fazıl Say'ın mutluluk fotoğrafları için tıklayınız...

Sevgilisi Handeyi aldatmadığını söyledi

Üç aydır birlikte olan Hande Ataizi ile Fazıl Say, geçtiğimiz hafta ilişkilerini ilk kez Kebelek'e anlatmış, birbirlerine olan aşklarını dile getirmişti. Bu röportajın ardından Ataizi soluğu, "Tutsak" adlı dizinin çekimleri için Mardin'de aldı. İstanbul'da kalan sevgilisi piyanist Fazıl Say ise, geçtiğimiz akşam arkadaşlarıyla beraber Les Ottoman Oteli'nin içindeki Q Jazz Bar'a gitti. Burada "Avrupa Yakası"nda Fatoş'u canlandıran tiyatrocu Şenay Gürler'le bir araya gelen Say'ın, gece boyunca Gürler'le samimiyeti, sürekli onun saçlarını okşaması dikkat çekti. Bar çıkışında da taksiye ikili tüm engellemelerine rağmen gazetecilere yakalanmaktan kurtulamadı.

Haberin Devamı

Sevgilisinin Şenay Gürler'le fotoğraflarının gazetelerde çıkması üzerine görüştüğümüz Hande Ataizi, "Fazıl'ın Q Jazz Bar'a gideceğinden haberim vardı. Şenay da arkadaşı. Ayrıca üç kiyişdiler. Yanlarında Şenay'ın da sevgilisi vardı. Lütfen yanlış anlaşılmasın" diyerek sevgilisine destek verdi. Fazıl Say ise, "Şenay benim çok iyi arkadaşım. Ayrıca onun yanında sevgilisi Güvenç'te vardı. biz üç kişi dışarı çıktık ama ikimizin resmini basmışlar. Aramızda bir şeyin olması mümkün değil. Ayrıca Hande ile mutlu bir beraberliğimiz var" derken Şenay Gürler de, "Ben Fazıl ile Hande'nin beraberliğine çok mutlu olmuş birisiyim. Fazıl adına çok sevindim çünkü Fazıl benim çok eski arkadaşım, dostum. Biz o gece üç kişi eğlenmeye çıktık. Hande Hanım'ın içi rahat olsun, ortada yanlış anlamayı gerektirecek bir durum yok" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!