Sevgiliniz Tinder kullanıyorsa bu uygulama sizi uyarıyor!

Güncelleme Tarihi:

Sevgiliniz Tinder kullanıyorsa bu uygulama sizi uyarıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2016 12:59

Tinder piyasaya çıktığı günden bu yana çapkınların gözdesi olan bir uygulama. Her ne kadar bekar insanları bir araya getirmesi için planlamış olsa da, hali hazırda sevgilisi olanlar da aldatma amaçlı Tinder'ı sıklıkla kullanıyor. Peki sevgiliniz ya da eşiniz Tinder kullanıyorsa bunu nereden bileceksiniz?

Haberin Devamı

Aldatılmak her ilişkide göğüslemek zorunda olduğunuz bir risk. Hele ki günümüzde teknoloji sayesinde aldatma olayları daha yaygınlaştı. Mobil cihazlar üzerinde birkaç mesajlaşma sonrasında hızlıca ayarlanan bir randevu ile insanlar bir araya gelebiliyor. Hele ki Tinder tam da bu tip kaçamaklar için tasarlanmış bir uygulama. Peki sevgiliniz ya da eşiniz bu uygulamayı kullanıp sizin ruhunuz duymadan Tinder'da önüne gelene beğeni atıp birileriyle kaçamak yapıyorsa?

Sevgiliniz Tinder kullanıyorsa bu uygulama sizi uyarıyor

Swipe Buster uygulaması, Tinder'da bulunan herkesi suçüstü yakalayabileceğini iddia eden bir sistem geliştirdi. Şimdilik 5 dolarlık bir ücretle çalışan Swipe Buster, kişilerin online ortamda paylaştığı bilgilerin izini sürerek eğer sahte kimlik yaratılmışsa bile nokta atışıyla "çapkınları" suçüstü yakalıyor. İşin trajik tarafı sevgilinizi yakalarken aslında onun internet ortamında kendisini ele verecek ne kadar çok bilginin uygulamalar tarafından takip edilebileceğine tanık oluyorsunuz. Adını vermek istemeyen bir Swipe Buster kullanıcısı uygulama hakkında şu yorumda bulunmuş;

Haberin Devamı

Sevgiliniz Tinder kullanıyorsa bu uygulama sizi uyarıyor

 

"Sevgilim beni bulabilir mi diye merak ederek programda kendimi bulmaya çalıştım ve buldum. Ancak açıkçası ortaya çıkan sonuçlara göre sevgilimin beni bu şekilde basması başıma gelebilecek en güzel şey. Çünkü ben çok dikkatli bir şekilde oluşturduğum sahte kimliğimle bu Tinder hesabını açmıştım. Swipe Buster izimi nasıl bulduysa, kendimi hiç güvende hissetmiyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!