Sevgilimi görür görmez doğru adam olduğunu anladım

Güncelleme Tarihi:

Sevgilimi görür görmez doğru adam olduğunu anladım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2009 17:30

Son dönemde “Sihirbaz” albümüyle gündemde olan Burcu Güneş, sahne stresini ayağına patenlerini geçirip yollara düşerek atıyor. Kelebek'ten Servet Yılmaz, kariyerini düşündüğü için adrenalin tutkusunu frenlemeye çalıştığını söyleyen ünlü şarkıcı ile stüdyoda buluştuk, paten ve bisiklet sevdasından gerçek aşkına uzanan keyifli bir söyleşi yaptı.

Haberin Devamı

Burcu Gündeş / Foto Galeri

Ne zamandan beri kayıyorsunuz?
- 6-7 yaşından beri... O zamanlar dört tekerlekli patenler vardı, onlarla kayıyordum. Sonra kısa bir ara verdim ama geçenlerde yeniden heveslendim ve başladım.

Bisiklet ne zaman hayatınıza girdi?
- Ilk bisikletim, babamın bisikletiydi. Hani eskiden büyük vitesli, koç boynuzu gibi gidonu olan yarış bisikletleri olurdu ya, işte onlardandı. 8-9 yaşlarındayken sürüyordum babamın bisikletini. Bacak boyum uzun olduğu için pedallara yetişebiliyordum ama tam bir tur çeviremiyordum. Tam ortada dengeleyip sürekli yarım daireler şeklinde çevirerek sürüyordum. Bu arada mahallemizde bisikletleri ödünç alabildiğimiz bir bisikletçimiz de vardı.

Neredeydi bu mahalle?
- Izmir-Şirinevler’de.

Eskiden bisiklet her evde vardı ama paten kolay bulunmazdı. Genelde de yurt dışından getirilirdi. Siz nasıl edinmiştiniz?
- Çok doğru. Bizim mahallemizde annesi-babası Almanya’da çalışan Sabriye ve Serap vardı. Babannesi ve dedesiyle kalıyorlardı. Yılda iki sefer anneleri geldiğinde hep onlara valizler dolusu hediyeler getirirlerdi. Pateni ilk onlarda gördüm ve doğal olarak ben de istedim. Bulup buluşturuldu, bana da alındı.

Haberin Devamı

Anneniz nasıl karşılıyordu böyle tehlikeli oyuncaklara olan hevesinizi?
- Ben 6-7 yaşlarındayken annemler tam boşanma sürecindeydi, dolayısıyla bu tür gelişmeleri pek fark edemediler. Ama düşmemden çok korkarlardı tabii... Bir de o zamanlar şimdiki gibi koruma dizlikleri, kask gibi aksesuvarlar yoktu. Ben de sürekli düşüp kolumu, dizimi parçalıyordum. En sonunda babaannem, küçük yastıkları tülbentlerle koluma ve arkama bağlamak suretiyle bir çözüm üretmişti.

ADRENALIN TUTKUMU FRENLIYORUM

Az önce kısa bir ara verdim dediniz patene, ne zaman ara verdiniz ve tekrar nasıl başladınız?
- 17-18 yaşındayken, Izmir’e annemin yanına gittiğimde kaymıştım en son. Geçen yaz da o çocukluğumdaki heves yeniden geldi ve tekrar başladım.

Unutmuş musunuz kaymayı?
- Unutmamışım ama ara vermemden ötürü biraz daha alışmam gerek. Bir de ben çok fazla atlayıp zıplama taraftarı değilim. Şimdi Istanbul-Anadolu yakasında bir grubum var, onlarla buluşup kayıyoruz.

Haberin Devamı

Adrenalin tutkunu musunuz?
- Olabilirim ama bu duygumu frenlemeye çalışıyorum. Çünkü işim icabı yaralanıp berelenmek istemiyorum. Sonuçta bacaklarınız ciddi şekilde yaralanabilir, morarabilir. Dikkat etmem gerek.

Peki yaşlanınca ne yapacaksınız, estetik mi olacaksınız?
- Ben yüz yogası yapıyorum. Sağlıklı beslenip, her gün düzenli olarak sporumu yapıyorum. Çok nadir olarak içtiğim bir purom var, içkiyi de aynı şekilde çok nadir tüketiyorum. Bu yüzden de doğal güzelliğimi 50 yaşıma kadar koruyacağımı düşünüyorum.

Gelecekle ilgili ne gibi hayalleriniz var?
- Grammy hayalim var. Hayaller söz konusu olunca insanların kendilerini sınırlandırdıklarını düşünüyorum. Olmayacak diye bir şey yok, sadece güzelce planlamak gerek...

Haberin Devamı

BU YAŞADIĞIM AŞK HIÇ BITMEYECEK

Babanız müzisyen ama bazı çocuklarda bu durum ters tepebiliyor, onları müzikten uzaklaştırabiliyor. Sizin evde nasıldı durum?
- Müzisyen bir babanın kızı olarak, onun yaşadığı ortamı sevdim. Bende ters tepen şey, alkol olayı ve ailevi hayatın etkilenmesiydi. Gerçi rahmetli oldu, onun hakkında kötü bir şey söylemek istemem ama annemle ayrılmalarına sebep, babamın hızlı yaşamasıydı. Ben de yanlışları görüp, doğruları seçmeye gayret ettim.

Aile hayatı ile müzik bir arada olmuyor mu? Siz aile kurmayı düşünmüyor musunuz?
- Olur, niye düşünmeyeyim ki? En büyük hayallerimden biri aile kurmak ve anne olmak.

Doğru insanı mı bekliyorsunuz?
- Doğru birini beklemiyordum ama bir gün hayatıma böyle birinin gireceğine inanıyordum.

Haberin Devamı

Girdi mi böyle biri hayatınıza peki?
- Evet. Şu anda onunla birlikteyim, her gün birbirimize yeniden aşık oluyor, birbirimizi yeniden keşfediyoruz.

“Aşk biter” derler...
- Hayır, aşk bitmeyecek.

Biraz iddialı olmadı mı bu söylediğiniz?
- Evet, ama gerçekten öyle düşünüyorum.

Bugüne kadar hiç aşık oldunuz mu?
- Oldum, evet.

Peki, bitmedi mi?
- Ama ben, evleneceğim ve çocuk yapacağım adamla karşılaşırsam bunu hemen hissedeceğime inanıyordum.

Şimdiki sevgilinizi gördüğünüzde bunu hissettiniz mi yani?
- Hissettim. Aynı şekilde o da hissetti ve bu yönde ilerliyor ilişkimiz.

EVLENEBILECEĞIM ADAMI BULDUM

Evlilik ne zaman?
- Bilmiyoruz, şu anda birbirimizi yaşıyoruz. Zaten daha dört ay oldu. Çok güzel giden bir ilişkim var ve aile kurabileceğim doğru bir insan bulduğuma inanıyorum. Hislerim beni hiçbir zaman yanıltmaz. Bir de annelerin hisleri yanıltmıyor.

Haberin Devamı

Anneniz ne dedi bu ilişki için?
- Onayladı. Ilk olarak resmini gördü ve o zaman bile çok güzel şeyler söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!