Sevgilime gider gibi işe gidiyorum

Güncelleme Tarihi:

Sevgilime gider gibi işe gidiyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2009 01:00

Sunuculuk, oyunculuk derken bir de yapımcılığa soyunan Seray Sever, şu sıralar çok heyecanlı.

Haberin Devamı

SERAY SEVER FOTOĞRAFLARI

InStyle’a verdiği röportajda iki yeni dizi projesi olduğunu söyleyen Sever, “Sevgilime gider gibi işe gidiyorum. Sabah uyanmak için çok güzel bir sebebim var. Yapımcılık bana müthiş bir enerji kattı” diyor.

Sunuculuk, oyunculuktan sonra yazarlığa el atan Seray Sever’in içi içine sığmıyor. Güler yüzü yepyeni bir heyecanla aydınlanmış. Bu heyecanının en büyük nedeni yaklaşık iki sene önce kurduğu Zodyak isimli yapım şirketi...
Sever, heyecanını şöyle döküyor sözlere: “Devamlı yeni bir şeyler öğrenmeyi seven biriyim. Sunuculuk ve oyunculuğun üzerine kata-bileceğim bir şey düşündüm ve prodüksiyon işi yapmaya karar verdim. Sevgilime gider gibi işe gidiyorum. Sabah uyanmak için çok güzel bir sebebim var. Yapımcılık bana müthiş bir enerji
kattı.”

YAPIMCILIK EGOMU BİTİRDİ

Zodyak’ın ilk projesi, 1950’lerin sitcom’u “I Love Lucy”den uyarlanan, Demet Akbağ ve Ragıp Savaş’ın başrolleri paylaştığı “Sen Harikasın”... O dizi 140’ıncı bölümüne yaklaşırken, Sever iki yeni sitcom’un daha haberini veriyor: “Prodüktörlük bana daha tatmin edici gelmeye başladı. Bir gece düzenliyorum ve o gecede sanatçılarımın önde olmasını istiyorum. Yapımcılık benim bütün egomu bitirdi.”
Bu arada, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Sever, yapım şirketi dışında TV8’de “Ekosantrik” adlı alışık olduğumuz ekonomi prog-ramlarına daha farklı bir tat getiren programın sunuculuğu-nu yapıyor.

İŞİM SAYESİNDE TARZIM DEĞİŞTİ

Sanatçı kişiliğinden işkadınlığına doğru geçiş yapmanın giyim tarzında da belli bir değişime neden olduğunun ise farkında: “Eskiye göre daha sık elbise giymeye başladım. Önceden istediğim gibi rahat giyinip, her yere gidebilmenin özgürlüğünü yaşıyordum. Artık giydiklerime daha özen gösteriyorum. Çünkü bir toplantıya gittiğinizde önce kıyafetlerinizle karşılanıyorsunuz. En sevdiğim markaların başında ise Prada, Gucci ve Dior geliyor. Daha günlük giysiler için Donna Karan, Patrizia Pepe ve Missoni’yi tercih ediyorum.”

Haberin Devamı

FENG SHUİ’YE GÖRE GİYİNİRİM

Sever’in hayatında renklerin ayrı bir önemi var. Uzun süre Feng Shui ile ilgilenen sunucunun neredeyse haftanın her günü için ayrı bir rengi var. “Belli günlerde belli renkleri üzerimde bulundurmayı seviyorum. Salı kırmızı, çarşambaları yeşil renkte giysiler giyiyorum. Cumartesi ise üzerimde lacivert olmayan bir şey görme ihtimaliniz yok” diyor.

Sever’in moda takıntısı ise ayakkabı ve saat üzerine... Favori saat markası  Cartier. Ayakkabı da “Louboutin’ciyim” diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!