Sevgilim evli çıktı üstelik iki çocuğu var

Birlikte olduğum adamın evli olduğunu eşinden öğrendim. Üstelik iki de çocukları var ama ondan kopamıyorum.

Haberin Devamı

Merhaba Güzin Abla, üç yıl önce 18 yaşındayken, çalıştığım işyerinin bir müşterisine aşık oldum. Birbirimizi çok sevdik, delice bağlandık.
Görüşmeden geçen tek günümüz yoktu. Ta ki 1 yıl sonra gece yarısı gelen bir telefona kadar...
Telefondaki kadın görüştüğüm adamın eşi olduğunu, iki de çocukları olduğunu söyledi. Birden şoka girdim. Özür dileyip kapattım. Her yerim titriyordu, inanmak istemiyordum. Ama doğruydu... Bunu kabullenmek o kadar zordu ki yine de bu kadar çok seviyorken ayrılamadım. O da beni bırakamadı. Beni kaybetmekten korktuğu için bu gerçeği saklamış.
Aradan böyle bir yıl daha geçti. Vicdanımın sesine daha fazla dayanamadım ayrıldım. Altı ay ayrı kaldık. Psikolojik tedavi görmeye başladım. Ancak tedaviyi bıraktım çünkü o ilaçlar beynimi uyuşturmaktan başka bir işe yaramıyordu.
Onu bu kadar severken duramıyordum. Ve ona bir kez daha geri döndüm. Eşi de yeniden öğrendi. Ben ikinci kadın olmak için değil, resmi nikahlı eşi olmak için geri döndüm. Maddi durumu şu an iyi değil. Bana “Sadece bir yıl daha sabret, ölürüm de seni bırakmam” diyor.
Üç yıldır hep benimleydi. Biz birbirimizin ruh ikiziyiz. O da benimle evlenmek istiyor. Ama ailem, iki çocuklu boşanmış bir adamı kabul etmez. Ya onu seçip ailemin başını yere eğeceğim ya da ailemi seçip ömür boyu bu acıyla yaşayacağım. Biz birbirimize çok bağlandık. Bu kadar severken yüreğim hangi fedakarlığı kaldırır bilemiyorum.
Rumuz: Kararsız

Haberin Devamı

Ah, gençlik, ah toyluk... Güzel kızım, gerçekten iki çocuklu evli bir adamın seni ömür boyu seveceğine, boşanıp seninle evleneceğine öylesine inanmışsın ki, senin için tek problem, ailenin onu kabul edip etmemesinde sanki.
Kızım sen bu adamın hayatına giren ikinci kadınlardan birisin sadece. Ailesi bunu kanıksamış olmalı. Eşi, çok fazla sorun çıkarmak istemiyor. Eğer boşanmak isteseydi, eşi bu durumu kabullenir miydi?
Kim bilir ona ne diller döküyordur, ayrılmaması için. Senin geçici bir macera olduğunu, ya da senin ona aşık olup, üzerine düştüğünü vs. söylüyordur, mutlaka.
Bak ne güzel vicdanının sesini dinleyip ayrılmışsın bir süre. Bunu devam ettirmeli, onu unutmalıydın. Gerçekten de bunları eşine yapan bir adama ne kadar güvenilir bilemiyorum kızım ama sen bir an önce kendine yeni bir yol çizmelisin.
Bana, sana yaşattıklarına layık biri olmadığını düşündürdü yazdıkların. Hem daha o kadar gençsin ki, onunla kaybettiğin bunca yıla yazık değil mi?..

Haberin Devamı

Aldatan erkeğe ikinci bir şans vermesin

Merhaba Güzin Abla, bir kadın için aldatılmanın ne demek olduğunu bildiğim için size yazıyorum. 9 Kasım’da yayınlanan “Beni affet sevgilim” başlıklı yazıda, beyefendi “beni affet” demiş ama ben o hanımefendinin yerinde olsam onu affetmezdim.
Kadınlar aldatıldıklarında affederlerse, şimdi olmasa bile ileride mutlaka tekrar aldatılacaklardır.
Yıllar önce biriyle nişanlıydım, beni aldattığı için ayrıldım. Bunu evlendiğim adama da anlattım ama buna rağmen eşim biz daha sevgiliyken beni defalarca aldattı. Sonra binlerce kez özür diledi, bir şekilde ikna etti beni.
Evlendik ancak sadece üç ay evli kaldım. Çünkü tekrar aldattı beni. Aldatılan kadın erkeğe ikinci bir şans vermesin. Hayat bu, ileride belki de çok daha iyi biri çıkabilir karşımıza.
Rumuz: Ben de yaşadım

Haberin Devamı

Bu iki mektubu özellikle art arda yayınladım. İşte ihanetin bedeli... Ah bir de kadınlar hemcinslerine bu acıyı yaşatmamayı öğrenselerdi.

Yazarın Tüm Yazıları