Sevgilim beni iki yıl dövdü

Güncelleme Tarihi:

Sevgilim beni iki yıl dövdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2006 00:00

Kanal D’nin yeni yarışma programı "Benimle Dans Eder misin"in eleme heyecanı cumartesi akşamı başladı. Huysuz Virjin’in sunduğu yarışmada finalistlerden Merve Atalar, iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi tarafından dövüldüğünü söylemesiyle gözyaşlarına boğuldu.

KANAL D’nin ilgiyle izlenen yarışma programı "Benimle Dans Eder misin"in cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde 18 finalist canlı yayında ter döktü. Şov dünyasının ustalarından Huysuz Virjin’in, sunuculuğunu üstlendiği programda
/images/100/0x0/55eb1812f018fbb8f8aaa4cc
jüri üyeleriyle atışması dikkat çekti. Tan Sağtürk, Yonca Evcimik, Uğurkan Erez ve Asena’nın jüri üyesi olduğu programda, yarışmacıların ilginç hayat hikayeleri geceye damgasını vurdu. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Merve Atalar’ın sevgilisinden iki yıl boyunca dayak yediğini söylemesi, aile içi şiddet tartışmalarını bir kez daha gündeme getirdi. "İki yıllık bir ilişkim sırasında çok dayak yedim. O kişi tarafından bana ve aileme zarar vermekle tehdit edildim. Arkadaşlarımım yardımıyla kurtuldum. Sonunda söylediklerinin sadece lafta kalacağını ve bana hiçbir şekilde zarar veremeyeceğini anladım" diyen Merve, gözyaşlarına hakim olamadı.

BABASINI ALTI YILDIR GÖRMÜYOR
/images/100/0x0/55eb1812f018fbb8f8aaa4ce


Yarışmaya İzmir’den katılan 21 yaşındaki Nuray Uzunbayır, 6 yıldır babasını görmediğini söyleyince ağladı. "Keşke babam yanımda olsaydı. Bizimle yaşamaması önemli değil, ama keşke yüzünü görebilseydim" diyen Nuray, lise mezunu. Evinin balkonunda İzmirli bir dans salonu sahibinin görmesiyle keşfedilen Nuray, hip hop’ta iddialı. Justin Timberlake ile sahnenin görünmeyeceği bir yerinde bile olsa dans etmek istediğini söyleyen Nuray, aslında hep veteriner olmak istermiş.

ALLAH YETENEK VERMİŞ

Yarışmanın imam hatipli öğrencisi Fatih Coşkun, "İmam hatip lisesinde okuyup sosyal faaliyetlerde bulunmak isteyen insanlar kadar dansın caiz olmadığını düşünenler de var. Allah bana dans yeteneği vermiş. İçime dans aşkı vermiş. Bu yüzden de beni cezalandıracağını düşünemiyorum" diyor. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Fatih, şu an Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi son sınıf öğrencisi ve Antalya’da yaşıyor.

ELENENLER AĞLATTI

Yarışmaya İstanbul’dan katılan Pınar Tapan ile İzmir’den katılan Hüseyin Ayaz, yarışmanın ilk elenen isimleri oldu. Jüri üyesi Asena, özellikle Pınar’ın elenmesine üzüldü ve ağladı. Pınar, hiçbir zaman danstan kopmayacağını söyledi. Hüseyin ise, "Bu yarışmadan ayrıldığıma üzüleceğim ama arkadaşlarım burada. Onlarla birlikte döneceğim için de mutluyum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!