Sevgililer vitrini (Kadınlar için)

Güncelleme Tarihi:

Sevgililer vitrini (Kadınlar için)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2006 00:00

Seçilmişler bir arada

Bilstore, birbirinden ilginç hediye seçenekleriyle Sevgililer Günü’nü kutluyor. Seçilmiş 25 markanın 2 bin 500 ürünü bir arada. Irregular Choice ayakkabılar 99-110, ipod U-2 edition 600, Lale Plak’tan romantik CD’ler 16-48, Robinson Crusoe’dan aşkla ilgili kitaplar 15-115 YTL.

Bu çiçekler hiç solmaz

Toys"R"Us’tan peluş gül, lale ve karanfillerden birer buket alabilir veya birbirinden sevimli peluş ayıcıklardan birini seçebilirsiniz. Çiçeklerin tane fiyatı 2.75 YTL.

Kristalin ışıltısı

Swarovski de Sevgililer Günü’ne özel ürünler hazırlamış. Uğur getirdiğine inanılan bilezik veya kolyelerden birini alabilirsiniz. Kadın ve erkek için çift olarak satılan kolyeler, ev aksesuvarları var. Fotoğraftaki kristal biblo 55 Euro.

Pembe ve yumuşacık

Polaris’in üzeri kalpli, tüylü, fanatik ve burçlu ev içi terlik koleksiyonuna bir bakın. Üzerinde I Love You yazanlar, kalpli ve melekli olanlar var. Sevgilinizin burcuna veya tuttuğu takıma göre de bir şeyler seçebilirsiniz. Hayvanlı pofuduk terlikler 18.90- 39.90, burçlu terlikler 16.90- 24.90 YTL.

Bir numaralı afrodizyak: Çilek

The Body Shop, en iyi afrodizyaklardan biri olarak bilinen çileğin koku ve zengin içeriğine sahip Strawberry serisini öneriyor Sevgililer Günü için. Seride köpüklü temizleyici peeling jeli, nemlendirici, vücut yağı, sabun, duş jeli, vücut losyonu ve banyo aksesuvarları bulunuyor. Fiyatları 8 ile 29.90 YTL arasında değişiyor.

Gözalıcı ama zarif

Guess saatlerinin Cupid modeli Sevgililer Günü’ne özel. Pembe kayışı ve kadran içinde kalp motifi var. Rakamlarda pembe ve beyaz bir arada kullanılmış. Swarovski kristalleri ile bezeli kasası göz alıcı ama zarif. Fiyatı 163 dolar.

Aşkınız bu fidanla büyüsün

Her birimiz günlük yaşamımızda tükettiğimiz kağıt, kalem, mobilya, yakacak gibi çeşitli gereksinimlerimiz için yılda ortalama 7 ağacın kesilmesine neden oluyoruz. Çekül’ün 7 Ağaç kampanyasına katılıp, sevgiliniz adına fidan diktirebilirsiniz. Adına ağaç diktirilen sevgililere Tan Oral-Sevgililer Günü tasarımı ile birlikte özel bir armağan kartı ulaştırılıyor. Ayrıntılı bilgi için http://www.cekulvakfi.org.tr/7agac

Genç sevgiliye

Aksesuvar mağazası Claire’s daha çok genç kızlara hitap eden ürünlere sahip. Rengarenk taşlı kolye, yüzük veya bilezikler, çanta ve cüzdanlar, bere veya atkılar, resim çerçeveleri bulmak mümkün. Üstelik 28 Şubat’a kadar yüzde 50’ye varan indirim var.

El yapımı kalpler

Herend’in, hepsi tamamen el yapımı, zarif ve şık kalp şeklindeki bonbonyerlerinin birçok renk ve deseni var. Firmanın Nişantaşı mağazasında bulabilirsiniz. Fiyatları 40 Euro’dan başlıyor.

Siz hangisini isterseniz

Romantik, seksi ya da masum... Sevgilinizi siz nasıl görmek istiyorsanız seçiminizi ona göre yapın. La Senza koleksiyonlarında dantelli veya baskılı külotlar, fırfırlı sutyenler, çok seksi babydoller, jartiyerler, düşük külotlar, neşeli pamuklular var.

Sevgilinin kaskı hediye

Vespa, Sevgililer Günü’ne özel bir kampanya düzenliyor. 1-14 Şubat tarihleri arasında devam edecek kampanya ile satın alacağınız bir Vespa Piaggio motor ve kaska ilave olarak, sevgiliniz için de bir kask hediyesi kazanabilirsiniz. Vespa Piaggio’ların fiyatı 5 bin 500-12 bin YTL arasında değişiyor.

Sev beni seveyim seni

Goldaş, "Love me, Love you" adını taşıyan koleksiyonunu satışa çıkardı. Kalp motiflerinin dikkati çektiği tasarımlarda doğal taşlar ve altın bir arada kullanılmış. Kendisini taşıyan kişiye ruhsal olarak huzur ve sakinlik verdiğine inanılan zirkon ve saflık ile temizliğin simgesi incinin ön planda tutulduğu koleksiyon, genç bir çizgiye sahip. Fiyatları 195-595 YTL arasında.

İç çamaşırından ayakkabıya

Diesel’de jeanden iç çamaşırına, ayakkabıdan aksesuvara varan geniş bir ürün koleksiyonu var. Üstelik şu anda sonbahar-kış indiriminden de faydalanabilirsiniz. İstanbul Akmerkez, Erenköy, Carousel, Teşvikiye, Nautilus ve Beyoğlu, İzmir, Ankara Karum, Armada, Adana, Bodrum, Kuşadası ve Antalya’da mağazaları bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!