Sevgililer kucaklaşacak

Güncelleme Tarihi:

Sevgililer kucaklaşacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2015 01:05

Sarı-lacivertliler, “Sevgililer Gününde, kalbimizdeki sonsuz aşka, 15 bin kişiyle oynamaya” sloganı ile tribünleri doldurmayı hedeflerken, yönetim de maç bileti fiyatnı 1 TL olarak belirledi.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nün 24 Ocak’ta yaptığı genel kurul sonrasında, başkanlığa yeniden seçilen Mehmet Yiğiner ile taraftarlar arasında süregelen gerilim, yerini bahar havasına bırakırken, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde oynanacak Ankaragücü-Altay maçı, farklı bir anlam kazandı. Sarı-lacivertli taraftarlar, bir süre önce kampanya başlatıp, “Sevgililer Gününde kalbimizdeki sonsuz aşka, 15 bin kişiyle oynamaya tüm Ankara’yı davet ediyoruz” sloganı ile tribünlerin tamamını doldurmayı hedeflemişti.
Taraftarın isteğine, Mehmet Yiğiner ve ekibi kayıtsız kalmadı. Başkent ekibinin yönetimi, yaptığı toplantıda 14 Şubat Sevgililer Günü anlamına özel bir karar alarak, Altay ile oynanacak maçta tüm tribün biletlerinin 1 TL’den satılacağını duyurdu.

TEK AŞK ANKARAGÜCÜ

Haberin Devamı

Mehmet Yiğiner, kongre sonrasında yaptığı değerlendirmede, A.Gücü’nün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçtiğini belirttiğini hatırlatıp, şunları söyledi:
“Yeni bir sayfa açıyoruz dedik. Küskünlüğü, öfkeyi, tepkiyi bir kenara bırakıp, birbirimize sarılalım ve hep destek olalım dedik. A.Gücü, bu kentin en önemli markası, en önemli değeri. Onun güçlü olması hepimizi mutlu ve gururlu eder. Biz bunun için çalışıyoruz. Herkes bu konuda üzerine düşen görevi yerine getirmeli. Altay maçına, herkesi eşiyle, çocuğuyla stada bekliyoruz. Tribünlerimizi karnaval yerine çevirelim ve Sevgililer Gününde bayram havasını hep birlikte yaşayalım. Tek yürek olup, birlik ve beraberlik içinde tek aşk A.Gücü diye haykıralım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!