Sevgililer Günü’ne çare Yıldız Tilbe reklamı olay oldu! - izle

Güncelleme Tarihi:

Sevgililer Günü’ne çare Yıldız Tilbe reklamı olay oldu - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 12:40

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin 14 Şubat Sevgililer Günü için ilk defa oynadığı reklam filmi sosyal medyada olay oldu. 14 Şubat sevgililer günü'ne 'Çare Yıldız Tilbe!' sloganının damga vurduğu klip için sanatçıya gençler eşlik etti.

Haberin Devamı

Yıldız Tilbe, 14 Şubat sevgililer günü için ilk kez bir reklam filminde rol aldı. Gençlerin eşlik ettiği klibe, 14 Şubat'ta 'Çare Yıldız Tilbe' sloganı damgasını vurdu. Yıldız Tilbe'nin sevgililer günü için klipte söylediği şarkı ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yıldız Tilbe sevgililer günü reklamı için Gülben Ergen'in 'Kandıramazsın Beni' olarak seslendirdiği şarkının sözleri değiştirildi ve özel bir klip çekilerek yayınlandı.

Türkiye'de faaliyet gösteren bir GSM şirketi sevgililer günü reklam filmi için Yıldız Tilbe'ye 1 milyon dolar teklif etti. Ünlü şarkıcı Tilbe, bu teklifi kabul etti ve sanatçılık kariyeri boyunca ilk defa bir reklam filminde oynamış oldu.

Sevgililer Günü’ne #ÇareYıldızTilbe

Haberin Devamı

YILDIZ TİLBE'NİN SEVGİLİLER GÜNÜ ŞARKISI SÖZLERİ

Sevgililer günü yine gelirken herkes ayrı bir panikken, ay ortasında cepler delikken çiçekçi abla gülerken kokudan hediye olur mu, mumlu yemek doyurur mu? Ya aç kalırsın ya ödül alırsın iade farkı yok mu? Emojiler kalpli yazışmalar, kıymetli. Peluş ayıymış, kalpli balonmuş hiç almasak olur mu? Al sana 14 Şubat, Timeline'ın haline bak! Her fotoda ayrı tad, gösteriş olsun maksat. 1,2,3,4 tamam, daha da kutlayamam. Aşkı da yalnızlığı da bir güne sığdıramam. Her sene 14 şubat atlatamazsın rahat, her fotoda aynı kalo, gösteriş olsun maksat 1, 2, 3, 4 kere denedik olmadıişte! Sevgililer Günü'nde çare Yıldız Tilbe! Selam yalnızlık biz geldik.

Yıldız Tilbe Kimdir?

Romantik aşk şarkıları ve ilginç tarzı ile tanınan, Türk halkının gönlünde taht kurmayı başaran Yıldız Tilbe, 16 Temmuz 1966 tarihinde, İzmir’de dünyaya geldi. Zaza ve Kürt asıllı olan şarkıcı aynı zamanda besteci ve söz yazarıdır.

Altı çocuklu bir ailede dünyaya gelen Tilbe’ye, aile içerisinde “Yadigar” takma adıyla hitap edilmektedir.

Babası Ali bey mevsimlik işçi olan Tilbe, ailesi ile birlikte zorlu bir yaşam mücadelesi vermiş ve Orta ikinci sınıfta okuduğu Mustafa Rahmi Balaban Okulu'nda eğitimini bırakmak zorunda kalmıştır.

Haberin Devamı

Şarkı söylemeye küçük yaşlarda başlayan Tilbe, 18 yaşından önce evlenmiştir. Bu evliliğinden “Sezen Burçin” adında bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir.

Daha sonra 5 yıl evli kaldığı Güngör Karahan'dan ayrılmıştır. Sonraları İzmir'de çeşitli gece kulüplerinde şarkıcılık yapmaya başlamıştır.

İlk sahne deneyimini 1990 yılında, Cengiz Özşeker'in patronu olduğu bir kulüpte yaşamıştır. 1991 yılının sonlarında Sezen Aksu, Tilbe'nin ismini duyup kendisini dinlemeye gelmiş ve vokalistlik teklif etmiştir. İki sanatçı tanışmış.

Tilbe Sezen Aksu’nun vokalistlik teklifini kabul ederek İstanbul'a gelmiş, Sezen Aksu'nun evine taşınmış, konserlerinde ve albümlerinde vokallik yapmıştır.

Haberin Devamı

Sezen Aksu ile yolları ayrıldıktan sonra İstanbul'un gece kulüplerinde şarkı söylemeye başlamıştır. Bu sırada Cem Özer'in “Laf Lafı Açıyor” isimli programında solistlik teklifi almış ve bir süre programın solisti olarak şarkı söylemiştir. Bu programda ismini duyurarak albüm teklifleri almaya başlamıştır.

İlk albümü olan “Delikanlım”ı 1994 yılında çıkarmıştır. Bu yıllarda birçok sanatçıya hit olan şarkılar vermiş, vokaller yapmıştır.

Başarılarının yanı sıra talihsiz olaylarla da adı anılan Tilbe’nin 1996 yılında narkotik şube tarafından evine yapılan baskında bir miktar esrar bulunmuş ve Tilbe üç gün gözaltında tutulmuş ardından serbest bırakılmıştır.

Haberin Devamı

Daha sonra Tilbe, esrardan kurtulmak için Balıklı Rum Hastanesinde bir süre tedavi görmüştür.

90'lı yılların sonlarında İstanbul, Bursa ve Eskişehir'de çeşitli gece kulüplerinde çalışmaya başlamıştır. 2001 yılında çıkardığı “Gülüm” isimli albümü ile yıldızı yeniden parlamaya başlamış, ve 2002 yılında çıkardığı “Haberi Olsun” isimli albümü ilgi toplamıştır.

2003 yılında yayınladığı “Yürü Anca Gidersin” isimli albümdeki her şarkı hit olmuştur.

Sanatçılık hayatı boyunca birçok ödül alan Tilbe, günümüzde hala en başarılı bestecilerden ve yorumculardan birisi olarak görülmektedir.

2004 yılında Tilbe rahim kanseri hastalığına yakalanmış, bir süre Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi'nde tedavi görmüş ve ameliyat olmuştur.

BAKMADAN GEÇME!