Severek ayrılıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Severek ayrılıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 10:04

Bu hafta dizilerin bir kısmına tamamen, bir kısmına da yeni sezona kadar veda ediyoruz. Her bir diziyi, en az baş rollerdekiler kadar sırtlanan, unutamayacağımız ve keşke her birine ayrı dizi olsa dediğimiz karakterlere selam olsun. Tabii esas onlara hayat veren oyunculara...

Haberin Devamı

İKİNCİ SEZONDA NELER OLACAK?

Evren (Murat Aygen) ve Uzay (Serhan Onat)

Geçen haftaki bölümden sonra Faryalı, Yıldız ve Maya üçlüsünü bile bir kenarda kendi hallerine bıraktık, delice merak ettiğimiz tek bir konu var şu an: Evren ne yaptı da, o çocukların babasız kalmasına dayanamayacak kadar yufka yürekli Faryalı bile gömdü adamı? Yoksa, yoksa Evren ikinci sezonda olmayacak mı? Olsun veya olmasın, hayatının rengi olarak ne siyahı ne beyazı seçen ama griyi kendine çok yakıştıran bu en ‘cool’ baba karakteri zor unutulacak. Uzay’a gelince: Politik doğruculuktan nasibini almamış olduğu için, dilimizin ucuna gelen ve kendimizi tutup söylemediğimiz her şeyi ondan duyduk ekranda. Çok eğlenceliydi, çok günceldi, çok zekiydi. İkinci sezonda daha çok görsek keşke. (Bodrum Masalı-sezon finali, Kanal D, pazar, 20.00)

Haberin Devamı

Severek ayrılıyoruz

Murat Aygen

HİKÂYENİN GİDİŞATINI DEĞİŞTİRDİLER

Coşkun (Nebil Sayın) ve Alyanak (Yıldıray Şahinler)

Gerilime dayalı bir dizinin nefes alma noktalarıydı ikisi de; zorlanmadan, komiklerdi. Alyanak ortama görüntüsüyle renk kattı; Coşkun, ‘çık çık çık çık’larıyla ses verdi.

Severek ayrılıyoruz

Nebil Sayın

Aslında ikisi de güvenilmeyecek karakterler. Fakat dizinin kilit noktalarında yaptıkları hamleler hikâyenin gidişatını değiştirdi. Bakalım finalde ne olacak? (İçerde, final, Show TV, pazartesi, 20.00)

Severek ayrılıyoruz

Yıldıray Şahinler

ONU HİÇ UNUTMAYACAĞIZ

Emir (Kaan Urgancıoğlu)

Bu hastalıklı karakterin insani yanı o kadar iyi çizilmişti ki Emir’e hayran olmamak mümkün değildi. Bütün kadınların içinde ‘Ben onu iyileştiririm’ kuyusu vardır ya, içine düşüp boğuldukları hani... İşte Emir tam da o kuyuya hitap eden bir karakterdi. Bu nedenle de hiç unutmayacağız Emir’i. Sonu ne olursa olsun. (Kara Sevda - final, Star, çarşamba, 20.00)

Haberin Devamı

Severek ayrılıyoruz

HAK ETTİĞİ GİBİ YAŞAYAMADI

Korhan Korludağ (Erkan Avcı)

Gayya kuyusuna benzeyen, yanaşanı da yutan Korludağ ailesinin en temiz ferdi. Temizlikte Sühan’ın hakkını yemek gibi olmasın ama Korhan’ın duyguları gözlerinden geçip kalbimize yerleşti her hafta. E normal; çünkü hakkıyla seven, hak ettiği gibi yaşayamayan Korhan’ı canlandıran Erkan Avcı’nın ‘Zenne’yle kazandığı bir Altın Portakal’ı var. (Cesur ve Güzel - final, perşembe, 20.00)

Severek ayrılıyoruz

 

 

Severek ayrılıyoruz

 

Her şeyin daha kötü gittiği anda Sinefil!

 

Haberin Devamı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!