Sevdiğiniz sanatçılara oy vermek için son gün 2 Ekim

Güncelleme Tarihi:

Sevdiğiniz sanatçılara oy vermek için son gün 2 Ekim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2016 17:25

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin sahipleri bu yıl da sizlerin oylarıyla belirlenecek.

Haberin Devamı

13 Kasım’da gerçekleşecek Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde en iyi dizi, en iyi kadın oyuncu, en iyi komedi erkek oyuncu gibi 25 kategoride televizyon ve müzik dünyasının en iyileri ödüllerin sahibi olacak. 

2015’in En İyi Kadın Oyuncusu Serenay Sarıkaya 

Geçen yıl en iyi kadın oyuncu kategorisinde ödülün sahibi olan Serenay Sarıkaya’dan sonra bu yıl aynı kategori için Burcu Biricik, Burçin Terzioğlu, Deniz Çakır, Neslihan Atagül ve Nurgül Yeşilçay yarışıyor. 

En İyi Dizi Çifti 

Ekranda severek izlediğimiz dizilerin sevilen çiftleri de Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde yarışıyor.  Geçen yıl başlayan ve televizyon izleyicisinin yoğun ilgisini gören Kiralık Aşk dizisinden Elçin Sangu ve Barış Arduç çifti geçen yıl bu ödülün sahibi olmuştu. Bu yıl ödül için tekrar yarışan çiftin rakipleriyse; Burcu Biricik-Birkan Sokullu, Burçin Terzioğlu-İlker Kaleli, Leyla Lydia Tuğutlu-Furkan Andıç ve Neslihan Atagül-Burak Özçivit. 

Haberin Devamı

Unutmayın, oylama için son gün 2 Ekim! pantenealtinkelebekodulleri.com’da sevdiğiniz sanatçılara oy verin, onları ödüle bir adım daha yaklaştırın. 

BAKMADAN GEÇME!