Sevdiğim kızın boyu benden 10 cm. uzun

Merhaba Güzin Abla. Ben 25 yaşında problemli biriyim. Birtelefon karışıklığı sonucu bir kızla tanıştım, çok güzel bir telefon arkadaşlığı kuruldu aramızda ve ileride sevgiye dönüştü.

Çünkü çok iyi anlaşıyorduk. Kendisine çok güven duydum ve sevmeye başladım. Şunu da söylemeliyim ki beni bir kız kolay kolay etkileyemez, çnükü düşünce ve konuşma tarzım çok değişiktir. Güzel konuşmasını bilen genç kızlarla ilgilenirim her zaman! Bu genç kızın konuşmasını beğenmiştim. Ama arada bir sorun var. Sonrada ortaya çıktı, kendisi önceden 1.70 cm. boyunda olduğunu söylemişti. Daha sonra 1.76 cm. olduğunu vurguladı, yani benden 8-10 cm. daha uzunmuş. Zaten ben her zaman boyumun acısını çekmişimdir. İlginç olan, kızlar normalde kısa boylu erkekleri beğenmezler. Aynı boyda veya daha kısa olsalar bile erkeğin uzun olmasını isterler (maalesef) Bu genç kız ise normalden bile uzun. Ne yapacağımı bilemiyorum. Telefon dışında canlı olarak görüşmek için ısrar ediyor, her zaman beni sevdiğini vurguluyor, ağlıyor, sızlıyor, senden başkasına yar olmam diye. Ama inanın ben baştan beri boyumu da, her şeyimi de nasılsa hepsini söyledim. Bunun sorun olacağını belirttim, ayrılalım dedim. Ama dinlemiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum, eminim o benim hayatımın kadını konuşması, dertleşmesi, gülüşü, anlayacağınız her şeyiyle tam istediğim gibi biri. Benden daha iyi bir işi var. Varlıklı, süper bir kız. Onunla mutlu olabilir miyim, boyum sorun olur mu? Rumuz: Eylül İsyanı



SEVGİLİ
oğlum, aranızdaki boy farkı gerçekten çok önemli. Çünkü bunu belki o sorun yapmaz ama sen sorun yapabilirsin. Hiç yoktan bir aşağılık kompleksi yaratır, bu nedenle sık sık kavga çıkarabilirsin. Bir de üstelik sanırım biraz maço bir tarzın var. Yani hani şu kızlara pek önem vermeyen, değer vermeyen, onlara biraz hükmetmeyi seven bir tip yani. Bunun biraz da şu boy sorunundan kaynaklandığını söylesem bana darılır mısın? Belki de şu yalnızca telefonda tanıdığın ama gerçek yüzünü bilmediğin, huyunu suyunu gerçek anlamda öğrenemediğin bu genç kız hakkında yanılıyor da olabilirsin. Böyle varlıklı, iyi bir işi olan boylu poslu bir genç kız neden normal bir ilişki kuramasın da, telefonda tanıştığı birine bu kadar bağlansın? Pek aklım ermedi. Bana kalırsa karşılıklı görüşmeyi kabul etmeli, işin gerçek yanını görüp öğrenmelisin. Bu arada boyun için kompleks yapman çok yanlış. Benim yaşımdakiler çok iyi bilir. Ünlü sinema oyuncularından bazıları çok kısa boylu hatta çirkin erkekler oldukları halde hep dünyanın en güzel kadınlarıyla birlikte olmuş, evlenmişlerdir. Örneğin Woody Allen ile Mia Farrow, örneğin Frank Sinatra ile Ava Gardner, örneğin Dustin Hoffman... Ancka sen yine de boyu boyuna huyu huyuna uygun bir genç kız seçersen daha iyi olur gibi geliyor bana. Şu maçoluktan da biraz vazgeç. Kızlar yakışıklıdan çok sevimli, neşeli, espirili ve ilgili erkeklere bayılırlar.
Yazarın Tüm Yazıları