Sevdam ağlıyor

Sertab Erener - Sevdam Ağlıyor.

Haberin Devamı

 "Gitti gidiyor yaralı yüreğim, gitti gidiyor kanadından tut."  Hemen hemen herkes bu şarkıyı bilir.  Ne güzel de söyler sevgili Sertab bu şarkıyı.

Valla sevdam ağlıyor. Yazık değil mi ?  Beşiktaş'a gönül vermiş taraftarla yaptığınız, insanlık suçudur. Hiçbir şey, hiçbir kimse beni bu kadar üzmedi, üzemedi. Yazıklar olsun. Kader maçına sahanda çıkıyorsun ve rakip 10 kişi kalıyor. Golü de buluyorsun, herkes takımdan fark beklerken golü ağlarında görüyorsun. Beraberlik Trabzonspor' a yarıyor ve onlar istediğini alıp, ellerini -kollarını sallayarak İnönü' den ayrılıyorlar. Bir zamanlar İnönü rakip takımlar için cehennemken, şimdilerde cennet oldu.

Tayfur hoca sen ne iş yaparsın ? Aylardır forma giymeyen Mehmet Aurelio' yu sahaya sürmek de neyin nesi ? Sen bizle dalga mı geçiyorsun. Valla maçtan 2-3 gün önce bana birileri kadroyu söylese güler geçerdim. Bunu söyleyenin aklından şüphe ederdim. Ama birileri bizimle cidden dalga geçiyor. Orta sahada oynatacak adam mı kalmadı. Al defansa Sivok' u,  çek Toraman' ı ortaya. Sivok oynamıyorsa, Ersan' ı orada oynat. Olmadı kanatlarda Holosko ve Mustafa' ya görev ver, orta alana Quaresma' yı yerleştir. Bu kadarını da düşün artık. Koskoca Beşiktaş' ın teknik direktörüsün. Ayıp valla. Seninle bu işi yürütecek gibi görünmüyorsun. Beşiktaş' ı seviyorsan ve içinde Beşiktaş sevgisi var ise Allah aşkına bırak git.

Haberin Devamı

Trabzonspor' u ve Şenol hocayı yürekten tebrik ederim. Burak Yılmaz haricinde maç tam anlamıyla centilmence geçti. Stadı dolduran bayanlarımız ve çocuklarımız tek bir küfür bile etmediler. Fakat Trabzonspor' un golünden sonra yakılan meşaleler midemi bulandırdı. O meşaleyi yakanlar kesinlikle bizim kartaliçelerimiz değildir. En azından ben böyle düşünüyorum.

Şimdi Avrupa' ya gidebilmek için bir maç daha oynamak zorunda kalacağız. Ve o maçı alırsak da, Uefa Avrupa Liginde daha fazla ön eleme maçı yapmak zorunda kalacağız. Bu durumda sezonu da erken açmak zorunda kalacağız buda oyuncuların daha az tatil yapması demek oluyor. İyi oldu diyorum hepsine. Koca bir sezonu başarısız tamamladıkları için iyi bir ceza veya allahın sopası. Hadi gülün şimdi de, gidin İstanbul' un en pahalı gece kulüplerine. Eğlenin sabahlara kadar da göreyim sizi.

Haberin Devamı

Fernandes parasını alamadığı için oynamıyorsa, Sivok istediği zammı alamadığı için gitmek istiyorsa bırakın gitsinler. Parasız hiçbir oyuncu oynamaz, bu doğrudur. Ama ekmek yediğin yerede ihanet edemezsin. Parayla formayı karıştıranların Beşiktaş' ta istemiyorum. Yazılanlar doğru ise Quaresma' ya helal olsun diyorum. Ücretinde indirime gittiği yönünde medya da haberler okuyorum. İşte arma, forma aşkı budur. Yönetim biran önce transfer çalışmalarına başlamalıdır. Gidecekleri belirleyip, takımda kalacaklarla anlaşmalıdırlar. Eğer ki, Tayfur hocayla devam kararı alıncaksa transfer veya transferler onun istediği doğrultuda yapılmalıdır. Başka bir hoca ile önümüzde ki sezon sahaya çıkacaksak, o hocayı hemen bulmalı ve transferleri netleştirmeliyiz. Diğer yönetimin aksine bu sezon transferleri yönetim değil de, teknik heyetin yapması en doğru karar olacaktır.

Haberin Devamı

Yazıyı hazırladığım sıralarda Bursaspor skoru 3-0 a getirdi. Beşiktaş' ın rakibi Bursaspor oldu.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları