Sevda Kuşun Kanadında 4. bölüm fragmanında aşk-ı itiraf!

Güncelleme Tarihi:

Sevda Kuşun Kanadında 4. bölüm fragmanında aşk-ı itiraf
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 11:34

TRT 1'in yayınlandığı günden itibaren ilgiyi üzerine toplayan dizisi Sevda Kuşun Kanadında 4. bölüm fragmanıyla izleyici karşısına çıktı. Cuma akşamı saat 20.00'de 4. bölümüyle ekranlarda olacak dizide neler olacak? Arif Tümay'a aşkını ilan edecek mi? Sevda Kuşun Kanadında 4. bölüm fragmanı son bölüm detayları haberimizde.

Büyük merakla beklenen Sevda Kuşun Kanadında dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanıyla aşk sinyalleri veren dizide neler olacak? Yakın tarihimizin bir dönemine ışık tutan, heyecan dozu yüksek, imkansız bir aşk hikayesinin anlatıldığı TRT1 ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Sevda Kuşun Kanadında 4.bölüm fragmanı ve gelcek bölümden detaylarla karşınızda...

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Üniversitenin solcular tarafından işgali sırasında Arif yaralanmıştır. Arif’i elinde bıçak olan Tarık mı yoksa havaya ateş açan Tümay mı yaralamıştır? Bu sorunun cevabı gizemini korurken hastaneye kaldırılan Arif, cebinde silah bulunması sonucu gözaltına alınır. Tümay ve Ömer, Arif’in suçsuz olduğunu bildiklerinden olaya müdahale ederler ancak sonuç değişmez. Bunun üzerine Tümay, Arif’in haksız yere içeri alındığını anlatıp, babasından (Zafer) yardım ister.

Zafer, Tümay’ın isteğiyle Esmalarda aile yemeğine kalır. Bu durum Nesteren’i çıldırtır. Yemeğin sonunda Tümay, beklenmedik bir durumla yüzleşecektir.

Sevda Kuşun Kanadında 4. bölüm fragmanında aşk-ı itiraf



Bu arada Milli Türk Talebe Birliği’nde, işgal altındaki Hukuk Fakültesi’ne girmeye çalışan Cuma hakkında alınan infaz kararı tartışılmaktadır. Fakülte işgaline karşılık Ömer’in başını çektiği Ülkücüler de karşı bir hamlenin kararını alırlar. Arif ise bu işgal durumuna karşı çıkar ve fakülteye doğru harekete geçer.

Haberin Devamı

 SEVDA KUŞUN KANADINDA 4. BÖLÜM FRAGMANI!



 SEVDA KUŞUN KANADINDA 3. BÖLÜM FRAGMANI!

SEVDA KUŞUN KANADINDA KONUSU

Sevda Kuşun Kanadında, 68 Kuşağı olarak bilinen ve o dönemde farklı coğrafyalarda gençleri etkileyen hareketin ülkemizdeki boyutunu, dönemin egemen güçlerinin, farklı görüşlere sahip gençleri nasıl manipüle ettiğini ve bu çatışma ortamına girmek istemeyen bir avuç gencin provokasyonlara karşı nasıl direndiğini anlatıyor.

Dizi, ilk etapta, 1968 sonundan başlayarak 1972 yılına kadar yaşanılan olaylardan esinleniyor ve bir imkânsız aşk hikâyesi üzerinden ilerliyor. Bu ülke gençlerinin, farklı kimlikler altında birbirleriyle çatışsalar da, ortak temel değerler ve kültürel zemin üzerinde buluştuklarında kardeşliklerini hatırlayıp yeni bir sevgi bağı kurabileceklerini anlatmaktadır.

SEVDA KUŞUN KANADINDA OYUNCULARI

Deniz Baysal - Tümay - Komutan Zafer'in kızı. Babasına sürekli baş kaldıran solcu bir kız. Hukuk Fakültesinde okumaktadır.
Murat Ünalmış - Arif - İmam-Hatip mezunu olduğu için Hukuk Fakültesine büyük zorluklarla girebilmiş bir gençtir. MTTB üyesidir. Arif küçükken babası askerler tarafından vurulmuştur. Bu yüzden Hukuk Fakültesini bitirmek ister. Judo öğretmenidir.
Ufuk Bayraktar - Ömer - Arif'in çok yakın arkadaşı. Ülkücü'dür. Kendisine faşist denilmesinden hiç hoşlanmamaktadır.
Müge Boz - Işık - Tümay'ın teyzesinin kızı Hukuk Fakültesinde okumaktadır.
İlker Kızmaz - Tarık - Zafer'in adamıdır. Görevi solcuları galeyana getirmektir.
Yavuz Bingöl - Zafer - Eski NATO komutanı ve Kontrgerilla'dır. Derin devlet ile bağlantıları vardır. Tümay'ın babasıdır. Arif'in babasını vurmuştur.
Tolga Ortancıl - Halit
Bahadır Yenişehirlioğlu - Hüsnü
Emel Dede - Leyla - Tarık'ın gazeteci sevgilisidir.
Kadir Tataş - Yıldırım

 

BAKMADAN GEÇME!